söndag 25 juli 2010

HÖSTFEELING

Idag har jag verkligen haft höstkänslor. Kallt, mulet och regn i massor. Men jag klagar inte, regnet är välbehövligt och jag har ändå jobbat idag.

Till middag blev det hemmagjord salamipizza, gott som bara den. Men matbilderna blev inget vidare, så ni får bara se dukningen. Jag blir än en gång påmind om att jag borde slipa och lacka om bordsskivan, men det är ju det där med slipdamm i köket... Köksön går nämligen inte att flytta ut.

Nu är det dags för sängen och boken, man måste ju alltid läsa en stund innan man somnar. Godnatt!

2 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Skickar soliga hälsningar från Skåne med hopp om att det ska smitta av sig till er med sämre väder just nu! Idag har vi varit på utflykt till mysiga caféet Olov Viktor, en kvart utanför Ystad. Kräftstjärtsmackor och cheesecake ovanpå det. Sedan var vi mätta länge.. men oj så gott!!
  Avslutade med en timme på stranden i fina Sandskogen strax utanför Ystad. Härligt!
  Lilleman satt snällt i skuggan i vagnen och kikade på äldre barn som lekte i vattenbrynet.

  Vad har du för bok på gång? Jag har just läst ut "Dödgrävarens dotter" av Joyce Carol Oates och kan varmt rekommendera den. Vilken skildring! Hon kan skriva den kvinnan och så många böcker hon hunnit!!

  Önskar dig en fin måndagkväll!
  Sommarhälsningar från Anna

  SvaraRadera
 2. Tack Anna, jag hoppas verkligen att vädret är smittsamt! :)
  Det låter som att ni har haft en supermysig dag, det är så roligt att göra små dagsutflykter.
  Just nu läser jag Inte ens det förflutna av Anna Jansson, jättebra hittills. Det verkar vara en riktig deckarsommar för mig i år! Jag ska skriva upp Dödgrävarens Dotter på beställningslistan. det är alltid bra att få rekommendationer.
  Ha en fin måndagkväll du med, själv ska jag gör två nattpass nu i början av veckan. Men sen blir jag ledig några dagar.

  SvaraRadera