torsdag 22 juli 2010

POOLRACE IGEN

Jag kan inte låta bli att köra ännu en pool-kavalkad, det ser sååå härligt ut! Bilderna är som vanligt från min favoritsida, Nya Zeelands motsvarighet till Hemnet. Det är så roligt att surfa runt bland husen där och drömma sig tillbaka. Det känns helt overkligt att det faktiskt är mindre än fem månader tills vi går omkring på gatorna där, pratar timme ut och timme in med goda vänner, dricker en flat white på nåt mysigt café... Och självklart hoppas jag få ta ett dopp i Wictorias pool! :)

Bilder realestate.co.nz

3 kommentarer:

 1. God morgon Elin!
  Tänk att få hoppa i någon av poolerna på fotona denna morgon?! Skulle ge mkt för det! De ser underbara ut! Denna morgon är himlen grå härnere men alldeles vindstilla och varmt och skönt. Igår kväll hade vi grannar på ost och vin i trädgården och satte ute sent med tända ljus och njöt under vår stora bok. Härligt!

  Så underbart med mindre än ett halvår kvar till er resa! Bara 3 1/2 månad kvar för oss cirka innan Sydafrika hägrar. Längtar!!!

  Ha en toppen dag!
  Hälsningar från Anna T

  SvaraRadera
 2. Elin, absolut ska ni få hoppa i vår poll i sommar! Du och jag kan ha en såndär ringrace igen om du lovar att inte köra över ett barn eller två för att vinna. Längtar tills ni kommer.

  Wictoria

  SvaraRadera
 3. Anna, ost och vin i trädgården låter hur mysigt som helst! Förstår att du längtar till SA, man behöver något att se fram emot när den mörka årstiden kommer. Men nu njuter vi ju av sommaren! Fast idag är det bara 14 grader här, lite kalla vindar så jeansen åkte på. Känns ovant efter att ha haft kjol/klänning i flera veckor.

  Wictoria, jag ska försöka vara rädd om barnen! :)

  SvaraRadera