lördag 3 juli 2010

HÖSTOFFER
Det kanske är onödigt att kalla detta för ett boktips egentligen, eftersom jag ännu inte har kommit mer än några kapitel in i boken. Men den är hittills väldigt bra, en perfekt sommardeckare.

Denna helg bjuder tyvärr inte på särskilt mycket lästid eftersom jag mest bara jobbar. Dagens dubbelpass får nog till och med mig att somna efter par sidor (eller ja, ett par kapitel då) av boken. Lika bra det, för i morgon larmar telefonen klockan fem igen.

3 kommentarer:

 1. Åh, jag blir sugen på att läsa på svenska! Jag läser "Friday night knitting club" (vad annars!?) men har hållit på med den i ett par månader!! Boken är bra men jag är så vansinnigt trött när jag lägger mig så jag kommer bokstavligt talat bara ett par sidor åt gången... Så går det n¨år man sitter uppe och stickar tills ögonen faller ihop! :-)

  SvaraRadera
 2. Du har valt en bra bok! Jag väntar på att den fjärde Kallentoft-deckaren ska komma på pocket...
  Hoppas det går bra att komma upp i morgonbitti, jobbigt med tidiga mornar, avundas dig inte alls. så bra! Är full av beundran över att du fixar sjuksköterskeyrkets olika arbetspass med alla dessa obekväma arbetstider!
  Kram: Sonja

  SvaraRadera
 3. Hej Elin!
  Hoppas du får njuta av semester nu efter många och långa arbetspass! Här har vi fått uppleva ännu en fin, varm sommardag! Så underbart!
  Nu får du tid att läsa vidare i deckaren förhoppningsvis!!!
  Ha en bra måndagkväll!
  Hälsningar Anna

  SvaraRadera