tisdag 20 juli 2010

SEMESTER


Klara och jag har bott ett par dagar i mammas och pappas husvagn. Vi har hunnit med mycket på dessa två dagar och jag har laddat över massor av bilder från min kamera. Vi har varit till Växbo Lin, Växbo Kvarn, diverse loppisar och affärer, hälsat på två mostrar och en morbror, ätit god mat, beundrat fina trädgårdar, ätit smultron... Och så har vi tittat på igelkottarna som bor under mammas och pappas altan, så söta dom är! Självklart har vi även haft det mysigt i husvagnen, legat där och läst och fnissat på kvällarna.

Fler bilder kommer så småningom, men nu är det läggdags för mej. Bara tre dagar kvar av semestern, borde man få jobbångest nu?

5 kommentarer:

 1. lovely! Låter som sköna dagar det! Njut av återstoden av semestern. Lata dig och bara ha det bra!

  Är det kattmat igelkotten äter? Hur många kottar var det?

  SvaraRadera
 2. Ja det är kattmat den äter, lite blandat med Selmas matrester. Det är en mamma och sex ungar, men sista dagarna har vi bara sett två stycken.

  SvaraRadera
 3. Hej Elin!
  Önskar dig sista fina semesterdagar! Du får tänka på kommande vintersemestern om det känns tungt med få semesterdagar nu!
  Här i Skåne skiner solen ännu en dag, vilken sommar! Tillbringade förmiddagen med make och son på stranden. Underbart!!! Dags att återvända till målandet av utemöbeln.
  Jag läser "Dödgrävarens dotter". Ska läsa ut den innan slutgiltig dom faller!! Har läst två av henne innan men inte blonde. Kul att du läst den!
  Ha en fin onsdag eftermiddag!
  Hälsningar Anna

  SvaraRadera
 4. Så söt igelkott, äter de kattmat, huga! Trodde de gillade köttbullar och mjölk, men även igelkottar kanske hänger med i tiden och får börja käka processad mat:)

  Wictoria

  SvaraRadera
 5. Wictoria, dom gillar visst kattmat väldigt mycket. Mjölk ska man inte ge dom pga laktosintolerans eller nåt.

  SvaraRadera