lördag 17 juli 2010

NÄR SVERIGE ÄR SOM VACKRAST
En av dom vackraste platserna på jorden, Skärså i Söderhamns skärgård. Det blir ingen riktig sommar om man inte åker dit minst en gång och äter fisk på Albertina. Igår blev jag bjuden på världens godaste födelsedagsmiddag där, tack mamma och pappa!

3 kommentarer:

 1. Underbara bilder!

  Du, jag har skrivit av ett gäng av dina recept. När kompisar tipsar om enkla recept, då nappar jag! I kväll blir det grekisk fläskfilé.

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!
  Så vackra bilder! Kul att läsa igen på din blogg vad man missat under semestertur. Just återvänt från en familjetur uppåt landet. Lantliv blandat med några dagars citypuls i Stockholm. Underbart härligt! Du verkar också njuta av den fina sommaren!

  Härligt att vara hemma igen. Nu ska jag ut och fixa i trädgården. Finns en del att göra där igen!! Läser just en jätte bra bok av Joyce Carol Oates, har du läst ngt av henne? Får se om jag är lika entusiastisk när jag läst ut hela boken!!

  Ha en toppen härlig måndag!
  Soliga hälsningar från Anna T

  SvaraRadera
 3. Helene, kul att recepten kommer till nytta! :)

  Anna, vad roligt att du är tillbaka här! Det låter som att ni har haft en bra blandning av stad och land under er resa, det är ju precis så man vill ha det.
  Jag har inte läst Joyce Carol Oates, finns på min "att-göra-lista". Kanske borde satsa på en bok av henne nu under sommaren, tipsa gärna om vilken det är du läser. Jo förresten, jag har ju läst Blonde, visst är det hon som skrivit den?
  Lycka till i trädgården, det brukar finnas en del att göra där om man varit borta ett tag.

  SvaraRadera