måndag 18 oktober 2010

NY VECKA, NYA ÄVENTYR


Efter en riktigt bra jobbhelg är det nu dags att ta itu med en ny vecka. Jag gillar verkligen måndagar, tycker om när det blir vardag, ordning och reda igen. Kanske beror det även på att jag jobbar så oregelbundet, jag är ju ofta ledig på just måndagar.

Nu får vi se vad dom kommande dagarna bjuder på förutom jobb, skola, hockey och ridning som ju tillhör våra fasta rutiner. Det brukar alltid dyka upp diverse aktiviteter och överraskningar, så det är bara att hänga med. Jag önskar er alla en fin start på denna höstvecka!

2 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Härligt med ny vecka! Fint foto!
  Jag har inlett nya veckan med lite shopping i Malmö idag. Det händer inte varje dag!! Kring Lilla Torg är det riktigt mysigt att strosa runt. Mest handlat blev det på Polarn & Pyret. Den lille fyller 1 i dagarna och växer så det knakar! Har även shoppat loss på Apoteket sånt som behövs till kommande resan. Snart bara 2 veckor kvar. Närmast ofattbart vad tiden går snabbt! Vi har varit utan telefon och internet i ett drygt dygn så ikväll hoppas jag kunna göra ett NZ-inlägg. Har ni hunnit fixa boende ännu i NZ?

  Önskar dig och din familj en toppen vecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Shopping låter trevligt, det behöver man ibland. Skojigt att handla till ettårkalas, det är ju väldigt speciellt med första födelsedagen. Tänk att ni snart åker iväg, så spännande! Det är ju en hel del att fixa innan man åker iväg, särskilt med en liten. Men ni har ju stor resvana så det är väl inga problem.
  Vi har inte ordnat boende än, ska ta tag i det genast...
  Nu ska jag kika in hos dig!

  SvaraRadera