måndag 4 oktober 2010

HÖSTTRÖTT
Vilken tur att det finns böcker, tidningar, kaffe, te, levande ljus och blommor som ger lite extra mys, för jag är så trött just nu. Även om hösten visar sig från sin bästa sida så kan jag inte undgå att bli trött av mörkret, och helgens nattjobb har väl inte gjort saken bättre.

Jag har fått en del fina presenter på sistone (julafton i september!), men har inte tagit några bilder på dom än. Men så glad man blir av sådana överraskningar!

Idag har vi gjort slutbetalningen för Nya Zeeland-resan. Det är bara lite drygt två månader kvar nu, gissa om vi längtar! Samtidigt känns det väldigt overkligt att vi snart är där igen, jag kommer nog inte att förstå det förrän vi kliver ur planet.

Nu får det bli TVn en stund innan det är dags att sova. I morgon är det jobb och tidig uppgång som gäller för oss alla. Godnatt!

3 kommentarer:

 1. God morgon Elin!
  Fina foton som vanligt! Här kommer en energi-hälsning till dig! Den är fylld av ljus, sol och värme. Sånt vi kan behöva i höstmörkret! Men tänk så mkt energi du snart kommer få av den nya zealändska sommaren! Jag har börjat följa Kapstadens väder på nätet varje dag. Så härligt att se hur det blir varmare och varmare där när det bara blir kallare och mörkare här.

  Dags för babysång snart! Ha en toppen dag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Tack Anna för den välbehövliga energihälsningen! Ja jag försöker fokusera på resan och all sol vi kommer att få om bara ett par månader, det ska bli så härligt!
  Förstår att du vill hålla koll på vädret i Kapstaden, det börjar väl dra ihop sig nu?

  SvaraRadera
 3. God morgon!
  En månad kvar till avresa tror jag att det är! Är det 2 kvar för er? Tända ljus i köket denna gråa, blåsiga höstmorgon och en förkyld liten kille bredvid. Hans goda humör är det dock inget fel på. Hoppas komma iväg en snabbis till ngn handelsträdgård idag och handla solrosfrön samt kanske ngt mer. Läste att de mår bäst av att sås på hösten så de kan gro när det passar dem på våren. I somras fick jag inga, kanske sniglarna tog dem?! Jag älskar solrosor!
  Tänk att ha en fält utanför sin dörr!
  Eller ett lavendelfält, vore lika fint!
  Ha en riktigt bra dag Elin!
  Kram Anna

  SvaraRadera