tisdag 12 oktober 2010

UNDER SOLEN INTE SÅ MYCKET NYTTÅ så trista och gryniga bilder det blir under dom mörka årstiderna. Tyvärr släpper inte vårt hus in särskilt mycket ljus under sommarhalvåret heller, här får man ha lamporna tända året om.

Dagarna går sin gilla gång, vi fyller dom med jobb, skolskjutsar, ridning, hockey, läsning, läxor, mathandling, TV-tittande osv. Inte så annorlunda hos oss jämfört med andra familjer alltså. Fast jag tror nog att vi bränner fler stearinljus än dom flesta andra, just nu lyser sjutton stycken här hemma.

Idag började jag faktisk smyga in lite julmys. Julmusik, en bunt gamla juliga inredningstidningar, och juldoftande stearinljus. Det kan tyckas tidigt, men vad gäller julmusiken är jag faktiskt ovanligt sent ute i år, jag brukar för det mesta börja redan i september (det har även hänt att jag spelat julmusik mitt i sommaren, ja jag är knäpp!). Tyvärr gav inte själva julmusiken den rätta känslan idag, så jag väntar nog ett litet tag innan nästa försök.

Nu blir det en kopp feijoate och lite bokläsning innan det är dags att sova. Godnatt!

3 kommentarer:

 1. God morgon Elin!
  Stort tack för NZ-tipsen! Så kul med ställen man inte själv skulle hitta till så lätt som turist! De lät super mysiga!

  Vilket stämningsfullt foto! Vackert blomsterarrangemang och jätte fint bord och bokskåp i bakgrunden! Jag beställde sängkappa och en fin kudde på HM-Home igår. Längtar till de kommer! Har länge velat ha en sängkappa och så såg jag en super snygg på en blogg igår. Kul!

  Dags att ta tag i dagen här! Ha en toppen dag! Hoppas solen skiner hos dig också!
  Höstkram från Anna

  SvaraRadera
 2. Du har det så fint!!!
  Jag har också smygstartat lite med julmusik. Men Calle tyckte bara jag var jobbig ;)

  SvaraRadera