tisdag 28 juni 2011

KAFFE I SOLEN

Lite shopping blev det idag. Helt oplanerat, men det händer ju så lätt! Några reaböcker, armband och senaste Lantliv som jag nu har suttit ute i solen och bläddrat igenom. En kopp kaffe till tidningsläsningen och eftermiddagen var fulländad! Nu börjar det bli dags att förbereda middagen, även om jag hellre skulle sitta kvar ute i kvällssolen.

1 kommentar:

 1. Hej Elin!
  Låter som en skön eftermiddag! Jag och sonen åkte ner till havet på em och kastade stenar samt kikade på några får. Det var nästan i varmaste laget. Tänk att man skulle säga det en dag i juni!!
  Imorgon börjar vi vår resa mot Gotland. Ska sova en natt längs vägen och inte stressa fram. Ska bli mysigt att hälsa syster med familj och göra lite utflykter på den gotländska landsbygden samt besöka Visby såklart.
  Återstår en del packning och strykning men det tänkte jag göra framför Midsummer Murders..!
  Er resa låter toppen! Min man och jag älskar berg- och dalbanor så om sonen ärvt de generna lär vi göra en liknande resa om några år!
  Jag minns en super häftig flume ride på nöjesparken Alton Tower (tror jag det hette)som jag besökte som barn. Blir kul att höra om era äventyr efter hemkomst!
  Paganinikontraktet ska jag också läsa under semestern. Min bokleverans verkar inte hinna komma innan jag åker men har ett reservlager..
  Ha en toppen resa Elin! Vi hörs!
  Kram Anna
  Ps. Vacker kaffekopp du har!

  SvaraRadera