torsdag 30 juni 2011

EN PROMENAD ATT MINNAS
En promenad tillsammans med syster och dotter kan ibland bli lite längre än man kanske planerat. När man besöker platser man inte sett sedan barndomen blir det lätt så att man stannar till lite extra och riktigt suger in det man ser. Den gamla ruinen i skogen, en tågräls man inte gått över på tjugofem år, en badplats man inte doppat tårna i på minst lika lång tid... Och så måste man så klart stanna var femte meter och plocka smultron på strå samt experimentera lite med nya kameran. Detta blir en sommarkväll att minnas från 2011.

4 kommentarer:

 1. Ja den promenaden ska jag minnas med värme i hjärtat. En fin sommarkväll med syster, systerdotter, smultron, myggor, skog, vatten, järnväg och rådjur. Helt perfekt!

  SvaraRadera
 2. Var ligger den där ruinen? Granberg någonstans? Ser ut som någon gammal krigsbunker...

  SvaraRadera
 3. Hej Elin!
  Härliga bilder! Så mysigt ni såg ut att ha det! Jag har just återkommit från en långhelg hos min syster på Gotland. Så roligt att kussarna får träffas och förstås vi vuxna också. Maken sa just imorse att det känns som vi varit utomlands. Det är verkligen en fin ö och vädret har varit oslagbart. Jätte nyfiken på hur ni har haft det?! Ska titta på fotona och göra ngt inlägg ikväll. Nu tvätt och fix.
  Ha en fin dag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Anders: Ruinen ligger i skogen mellan Prästnäset och dammluckorna. Enligt pappa så var det ett hus där polacker bott under kriget. Så det har varit öde länge nu.

  SvaraRadera