torsdag 1 december 2011

AMARYLLISUTSTÄLLNING


Igår var jag och mamma på amaryllisutställning på Mobackes Trädgårdscenter i Bollnäs. Där fanns så himla mycket vackert, och jag kunde självklart inte låta bli att fota lite med min iPhone. Här kommer ett litet bildregn, jag kunde inte begränsa mig till färre bilder!

9 kommentarer:

 1. Åh, så vackert! Tack för att du delade med dig! Kram: Sonja

  SvaraRadera
 2. Så jätte vackra foton Elin! Vilken utställning! Den skulle jag också bra gärna ha sett! Sonen valde ut en tygamaryllis på IKEA ikväll som han prompt skulle ha med hem. Så nu står det en vacker vit i en vas i vardagsrummet!
  Så mkt man kan göra med blommor om man bara har fantastin! fantastiskt! Dörrkransarna var fenomenala.
  Önskar dig en skön fredag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag fullkomligt njuter av dina bilder. Så vackra!

  Jag brukar köpa några vita varje jul. Men än har dt inte blivit av. Var så tidig med planeringen av jul men det stannade liksom av.

  Har du någona amaryllis hemma hos dig?

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Å så vackert! Härliga härliga bilder.

  OCH så roligt att ni ska resa till Nya Zeeland, förstår om ni längtar!!! Underbart!

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Hej Elin!

  Åh, vilket ljuvligt amaryllisregn du bjuder på! Så vackert och stämningsfullt. För att inte tala om inspirerande. Jag är lite smått förälskad i amaryllis som snittblomma. :)

  Härliga nyheter att det blir resa till Nya Zeeland vännen! Jag har ju anat ett tag att det var på gång men vad skönt att det nu är bestämt och jag kan tänka mig att ni längtar och räknar dagar. Och halva resan är ju faktiskt det där längtandet och planerandet innan själva resan. Härligt! :)

  Njut av en fin helg vännen och jag tar med mig dina vackra amaryllisbilder in i helgen som en påminnelse om allt det vackra med julen.

  Stor kram till dig

  SvaraRadera
 6. Var där idag (för 2:a ggn) på utställningen, med undantaget nu var att Selma fick följa med. Både hon och jag hade en jättemysig stund bland allt det vackra. Något i denna stad att vara stolt över!!!
  Du är ju grym på att fota på rätt detaljer ur rätt vinkel!

  Puss på dej!!!

  SvaraRadera
 7. Oj! En sån julgran vill jag ha!
  Många användning ställen för amaryllis. Snyggt!
  kram och trevlig andra advent!

  SvaraRadera
 8. Tack snälla ni för era hälsningar!

  Anna, så roligt att sonen ville ha en amaryllis! Jag håller med dig, dörrkransarna var helt underbara.

  Coolaanna, jag har faktiskt inte en enda amaryllis här hemma! Vet inte varför, dom är ju otroligt vackra. Jag är mest sugen på att köpa snittamaryllis.

  Ida, denna utställning är verkligen något att vara stolt över! Kul att Selma gillade den också! Jätteroligt att du skrev några rader här, tack tack och kram!

  SvaraRadera
 9. Hej Elin,

  Vackra bilder från en av våra tidigare utställningar på Mobackes!

  Vi undrar om vi skulle kunna få använda några av dina foton på en plansch (A3), som kommer att sitta uppe i växthusen under årets utställning då vi försöker samla lite foton från tidigare år. Tyvärr hittar vi inga egna bilder från just 2011 och tycker att det är synd om vi skulle sakna ett år.

  Vi kommer naturligtvis att ange vem fotografen är och bilderna kommer inte att publiceras eller användas i något annat sammanhang än just uppsatta i växthusen under utställningens gång.

  Vi är lite ute i elfte timmen, men hör av dig till: tobias@mobackes.se om det verkar intressant.


  Vänliga hälsningar

  Mobackes Trädgårdscenter

  SvaraRadera