onsdag 7 december 2011

SNÖ


Jag råkade somna i soffan framför Nyhetsmorgon, och när jag vaknade en timme senare var världen vit. Ja ganska vit i alla fall. Men med en utetemperatur på en plusgrad så är det väl tveksamt om snön kommer att ligga kvar. För mig kvittar det, jag gillar egentligen barmark bättre även om det ju är otroligt vackert med snö.


5 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder, känner nästan snön o kylan hela vägen hit. Absolut, snön är fin när det ligger så där, men fya månader i sträck vetikatten om jag gillar.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!
  Så snöflingorna har nått er nu! Inga i sikte hos oss just nu men vi får väl se till helgen!
  Snö i "lagom" mängder är fantastiskt eller iaf att den ligger utan att smälta eller konstant fyllas på som förra vintern. Ska vi nu ändå ha en massa vinter månader så får det gärna komma lite snö och lysa upp delar av denna mörka årstid.
  Själv drömmer jag mest om kritvita sandstränder, shorts och kortärmat, sol och måltider utomhus. Ingen resa i sikte just nu dock...!
  Önskar dig en fin torsdag imorgon!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Det finns inget jag älskar så som snö men som jag kan hata så mycket!
  När det kommer snö i mars/april får jag nippran men nu till jul är dt så lovely!

  Vi fick i går men nu har det regnat bort. Tror att det ska komma lite mer i morgon. Tyvärr är vägarna galet hala så jag hoppas att alla som är ute på vägarna kör lugnt!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Skönt att somna framför Nyhetsmorgon ;)

  Och riktigt fint att vakna till ett vitt täcke utanför. Passar nu, några dagar innan Nobel och Lucia.

  Så fint du fotat Elin!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Elin!

  Härliga vinterbilder! Tänk vad vintern drog in med stora steg över Sverige. Den snö vi fick stannade bara 24 timmar och regnade sedan bort. Men visst skänker det hopp om att det kan bli en vit jul. Vi får väl se helt enkelt.

  Jag hoppas att allt är bra med dig vännen och att du och familen har njutit av en riktigt fin helg?

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera