fredag 23 december 2011

REDO FÖR JUL

Jag är verkligen en usel bloggare för tillfället. Dock inte på grund av den stundande julen, jag är inte ett dugg stressad utan känner att hela december har varit en rätt soft månad. Jag kan alltså inte skylla på att jag inte har tid att blogga, jag har bara inte prioriterat det. Det är lite synd, för egentligen har jag rätt mycket att dela med mig av både vad gäller julmys och smarriga recept. Men det kanske är nyttigt att ägna tankar och tid åt annat än datorn ibland.

Alla julklappar är inköpta och inslagna, maten är inköpt och förberedd. Bara lite lätt städning kvar i morgon, sedan gör vi jul på riktigt. Visserligen ska jag jobba under julhelgen, men några timmar här och där får jag i alla fall spendera med lilla familjen. Och då ska vi ha det mysigast i världen, njuta av god mat och varandra.


2 kommentarer:

 1. God morgon Elin!
  Kul med en julglimt hemifrån er! Här står också granen färdig! Jag ska dock göra den smarriga grönkålspajen på nytt idag och mannen fixa skinkan. Om en timme kommer en lekkompis till lilleman över för lite lek.

  Du är bäst på att hålla stressen borta och att njuta i vardagen Elin, det inspirerar mig! Jag är övertygad att ni kommer ha det mysigast tänkbart! Har just befunnit mig på NZ några dagar i Linda Olssons underbara berättarvärd. Ska slå upp på kartan var exakt huvudkaraktären bodde. Nu väntar afrikansk miljö i kommande bokläsning!!!

  Önskar dig och familjen en toppen fin jul Elin!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!

  Mmm, grönkålspaj och skinka är bara bäst!

  Jag ser också fram emot att läsa Lindas nya bok så småningom, hon skriver så vackert. Även jag ser fram emot att få tillbringa en del av julen i Afrika, tack snälla snälla du!

  Julkram Elin

  SvaraRadera