söndag 25 december 2011

JULKÄNSLA


Ett lagom litet julbord stod så klart på menyn för oss fyra här hemma på julaftonskvällen innan det var dags för mig att åka iväg till jobbet igen. Sammantaget måste jag säga att denna jul slår de flesta tidigare vad gäller mys och skön magkänsla. Det spelar ingen roll att jag har varit borta hemifrån på nätterna och sovit bort halva dagarna, för däremellan har det varit alldeles, alldeles underbart. Juldofter, härliga smaker och massor av julmusik är liksom min grej! Jag njuter så länge det varar, för jag vet att om bara ett par dagar kommer det att börja krypa i kroppen och jag vill byta ut allt julpynt mot krispiga pastelliga tulpaner. Men än så länge är det julstämning i stora mängder jag vill ha!


3 kommentarer:

 1. Mmmm, svenska julbord! Här är det en salog blandning av får o gris på bordet c",)

  Klem Anna

  SvaraRadera
 2. Elin!

  Vilken vardagshjälte du är! Ja, jag vet att det är ditt jobb och att ni har arbetstider som alla andra men ni gör skillnad. När vi andra ska till och mysa, ja då åker ni till jobbet. Blir glad när jag läser om att du ändå fått så mycket mys under ledigheten!!

  Bilderna är så fina och jag blir hungrig trots att jag just åt frukost!

  Idag är det shopping för min del. Tjejerna är redo för en dag på Knalleland. Först ville de in till Göteborg men jag fick avstyrt detta i sista stund!!

  God fortsättning på julen Elin!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Anna, låter spännande med norskt julbord också! Men jag kan tänka mig att ett traditionellt svenskt är allra bäst ändå! :)

  Anna, tack för dina snälla ord! Jag är verkligen lyckligt lottad som har ett jobb jag trivs med, så det känns inte som någon stor uppoffring att behöva jobba under storhelger även om det är trist att inte få vara med familjen. Men man gör det bästa av det, och tar igen myset x 100 mellan arbetspassen.
  Shopping i Knalleland låter kul, det hade jag inte haft något emot!

  Kram till er båda och god fortsättning!

  SvaraRadera