fredag 17 februari 2012

EN KONSTIG DAGI tisdags var jag ledig och tog en morgonbuss ner till  Stockholm. Jag tillbringade jag några timmar på Djurgården, på Liljevalchs Vårsalong tillsammans med en vän. Det var så klart blandad kompott, precis som det ska vara. Jag är alls ingen expert, men tycker mycket om konst. Jag njuter av det jag tycker är vackert, och går snabbt förbi det som inte fångar mitt intresse.


Efter Liljevalchs tog vi färjan över till Slussen och gick på Fotografiska, mitt absoluta favoritmuseum i Stockholm. Denna gång var det spanjoren Aitor Ortiz som imponerade mest, han fick mig helt knockad med sina fantastiska fotografier. Jag hade hoppats mycket på Anton Corbijns utställning, men den imponerade faktiskt inte så mycket som förväntat. Nedan kan ni se ett par av Ortiz bilder, men dom gör sig naturligtvis inte rättvisa genom en kamera.6 kommentarer:

 1. Jag är så dålig på konst men fick mig nu en snabblektion. TACK! Underbart vackra bilder. En sån där resa vill jag också göra! Tiden räcker inte till bara. Jag vill åka över dagen ensam någonstans och bara göra mysiga saker tillsammans med en vän!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!
  Låter super mysigt med en Stockholmsdag! Fotografiska har jag inte hunnit med sedan det kom men skulle bra gärna besöka vid tillfälle.
  Här smälter det för fullt idag. Underbart med drip drop ljudet!! Solens strålar värmer och dagarna är så mkt längre. Jag tror det vankas vår...!!!!
  Hoppas du får en bra jobbhelg med lite ledighet och familjetid däremellan!
  Vi tar det lugnt, lilleman inte helt bra ännu.

  Må så gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Jag hade velat gå där med er! Så trevligt att få en dag med en vän.

  Fotografiska står på min to-do lista!!

  Tack för att du fotade och på så sätt känns det som vi var med på ett hörn.

  Kramar!!

  SvaraRadera
 4. Låter som en härlig dag i Stockholm! Mysigt med lite kultur emellanåt.
  Grattis till Lotta-vinsten hos Min plats i solen, nu hittade jag dig och det är jag glad för. Du har också en mysig ton i din blogg, här kommer jag kika in fler gånger!
  Kram Suz

  SvaraRadera
 5. Oj, du fick mycket konst för sinnet den dagen!
  Vad kul! Finns en hel del att se i den vackra huvudstaden. =o)
  Kram och fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Grattis allra finaste Elin till vinsten hos Lotta!!!
  Tjohoo vad glad jag blir för din skull!!!
  Önskar dig en fin söndag!
  Stor kram din bloggvän Anna

  SvaraRadera