Idag blev det zucchiniplättar till lunch, det är ju så himla gott. Den som tittar noga på bilden kan se att jag ställt ut tallriken i snön, det var enda chansen att få lite dagsljus för fotografering idag!
Zucchiniplättar
grovriven zucchini
finhackad chalottenlök
finriven parmesanost
ägg
salt, peppar
örtkrydda
Jag saltar den rivna zucchinin och låter den rinna av en lång stund i durkslag, annars blir plättarna för blöta. Blanda samman alla ingredienser och stek lagom stora plättar i rikligt med smör. Jag åt med knaperstekt bacon och keso toppad med persillade (min favoritkrydda bestående av persilja och vitlök).
Smaskens!! Jag ska testa, zuccini gillar jag skarpt!
SvaraRaderaFint foto!
kram
Mums! Ser jätte smarrigt ut Elin! Det ska jag prova! Här har det bakats pizzor ikväll. Gott och mysigt!
SvaraRaderaÖnskar dig en toppen kväll!
Stor kram Anna
Elin, tack för alla dina tips! Glad över att jag hittade dig därute!!
SvaraRaderaKram
Mmm...det är ju så gott med zuccini/squash biffar. =o)
SvaraRaderaTyclker om det med en god kycklingfilé, sallad och en liten yghurt sås av nåt slag. =o)
Det här receptet använde jag mig av sist. Finns så många varianter.
http://tinefiskrivnaord.wordpress.com/2010/04/08/squashbiffar/
Kram och fortsatt trevlig helg!