fredag 30 januari 2009

Beige



Efter att ha sett min systers fina nystylade tv-rum har jag drabbats av akut begär efter en beige soffklädsel. Vår IKEA-soffa tillverkas inte längre, men som tur är finns Bemz som tillverkar klädslar till gamla avlagda IKEA-modeller. Det finns ett stort urval av tyger och färger, men tyvärr är priset lite högre än jag är villig att betala just nu. Så vi sliter på dom klädslar vi har - en vit och en mörkgrå - också fortsätter jag att drömma vidare.

Foto Bemz

4 kommentarer:

  1. Hihi vi har ju fått soffan utav mina svärföräldrar nu när de flyttade (den stod på övervåningen) och jag vill egentligen ha en mörkbrun eller svart klädsel. Men vi har den här beiga ett tag tills vi får tummen ur. Men visst passade även den beiga in här. Jag gillar dock inte riktigt tyget som är en slags mocka. Klappar man den åt ett håll så blir färgen flammig. Jag tycker om den mörka klädseln på eran soffa! Men vitt är egentligen den bästa till barnfamiljer har jag kommit fram till...in i tvättmaskinen med klorin så blir det rent. Det kan du inte med nåt annat tyg.

    SvaraRadera
  2. Japp den vita är helt klart enklast att sköta!
    Jag tycker att det passade jättebra med beige hos er och att det är mocka syns inte på bilderna! :) Jag vill kunna variera mej och en beige klädsel skulle komplettera dom andra väldigt bra.

    SvaraRadera
  3. Ni är roliga ni!:-)
    Kram på er båda!
    //Sonja

    SvaraRadera
  4. Haha, ja vi kommunicerar via våra bloggar liksom! :)

    SvaraRadera