tisdag 19 maj 2009

Ååååå vad gott!Alltså ibland blir man bara så himla glad! Idag fick jag ett paket med posten från Louise i Auckland. Två nya tésorter har börjat säljas sedan vi flyttade därifrån, kiwité och feijoaté. Ni skulle ha känt doften när jag tog av plasten från förpackningarna, mmm! Nu doftar hela köket som Nya Zeeland känns det som, med söt kiwi (inte sur som i Sverige) och den underbara feijoan i kombination. 

Jag tyckte att det var lika bra att prova båda samtidigt och ååå vad dom var goda! Det är bara att skriva upp två saker till på listan över sådant som ska köpas med hem när vi åker över nästa gång.

Jag fick även en tidningsrecension av vår stammisrestaurang Sausalito, som vi har spenderat mycket tid och pengar på. Både familjemiddagar, bruncher, kompisluncher, tjejmiddagar eller bara en kopp kaffe ibland. Servicen har väl varierat lite över åren men jag har väldigt många fina och kära minnen därifrån. 

Nä nu ska jag göra mej en till kopp té, det blir nog kiwi tror jag. Tack igen snälla Louise!

5 kommentarer:

 1. Å nu är jag bloggad oxå, nice! Men du, vad de har misshandlat paketet, kartongerna är ju alldeles knögliga! Jäkla postgång... Jättekul igen att du gillade dem, kram!

  SvaraRadera
 2. Å vilken fin bricka skulle jag ju säga oxå!

  SvaraRadera
 3. Jo paketet var lite smått oformligt men vad gör väl det?! Innehållet var i perfekt skick och jag har druckit och kissat, druckit och kissat sedan igår! :) Stoooor tackkram!!!
  PS. Brickan är från IKEA såklart! :)

  SvaraRadera
 4. Åh, det finns ett tamarillo-te också som jag älskar!!! Vill du att jag ska skicka?
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åå tamarillo... Jag mailar dej istället Helene!

  SvaraRadera