tisdag 26 maj 2009

Multna i frid
Jo jag vet att det här måste vara något av det tråkigaste man kan behöva läsa om i en blogg! Men samtidigt kanske det kan vara en liten tröst att någon annan faktiskt har det värre? 

Strumpor försvinner, det är ingen hemlighet och det händer oss alla. Men hur i glödhetaste Valbo kan man få 48 ensamma strumpor att försvinna på mindre än ett år?!?!? Att tvättmaskiner kan "äta" strumpor har jag erfarenhet av (en av våra tidigare tvättmaskiner samlade dom bakom trumman), men inte ens vår stora turbomaskin kan ha lyckats tugga i sig 48 stycken. Så var är dom?

Jag har under det knappa år vi bott i vårt hus samlat dom stackars övergivna strumporna i en hög och allt eftersom parat ihop dom med uppdykande partners. Men nu har jag fått nog, i kväll har dom stackars omaka kompisarna åkt i soporna. Och från och med nu kommer här inte att sparas på några ensamma strumpor, dom åker direkt i soporna om dom saknar maka/make. Den ekonomiska bördan är jag beredd att ta, och det med glädje.

7 kommentarer:

 1. Haha, du är ju underbar!
  Nej, jag kan inte heller fatta hur ni har lyckats få 48 (48!!!) udda strumpor på ett år! Tack för dagens skratt!

  SvaraRadera
 2. Tycker mig känna igen samma problematik här hemma faktiskt. Ska nog följa ditt exempel och kasta skiten. Även göra en rassia och slänga alla strumpor och kallingar med hål i.
  Annars Elin kan vi ju starta en verksamhet av att göra käpphästar av alla singel-strumpor och sälja dyrt...om det nu finns marknad för det, vilket jag betvivlar.

  SvaraRadera
 3. Jag kan bidra med mer strumpor, här finns det också en hel hög med omaka sådana. Jag fattar inte heller hur de bara kan försvinna och hur vissa kan dyka upp igen efter ett tag...
  En av livets stora gåtor?
  //Sonja

  SvaraRadera
 4. Måste genast gräva upp strumporna ur soptunnan, nu ska här tillverkas käpphästar! Att jag inte kom på den idén själv, det här kanske kan göra mej till miljonär!?! :)

  SvaraRadera
 5. Är det förresten nån som vill paxa Niklas gamla jätteluddiga gråmelerade grovstrumpa i storlek 45? Den borde bli en redig hästskalle! :)

  SvaraRadera
 6. Haha jag kommer snart och hjälper dig med tillverkningen Elin! Gamla luddiga 45or är de bästa att göra pållehästar av :)
  Hur ska vi marknadsföra de nya, unika hästarna då?

  SvaraRadera
 7. Tja vi får väl åka land och rike runt och knacka dörr eller nåt?

  SvaraRadera