onsdag 25 augusti 2010

BURR!


Idag bara måste jag drömma mig bort lite till solen och värmen, det är så kallt! Elva grader, mulet och fuktigt rått ute, och här inne har jag fått starta värmepumpen nu på morgonen. Burr! Jag sitter här i soffan med en pläd över axlarna och dricker dagens första kaffe, det behövs lite värme inifrån också.

Jag bara älskar den här bilden, jag önskar att det var min trädgård! Inget gräs, bara lite palmer och växter i väl avgränsade planteringar. Barnen skulle tillbringa så gott som all sin fritid i poolen, och jag älskar det grånade trät i både trallen och möblerna. Det här vore helt enkelt perfekt för en trädgårdslatmask som jag!

Bild realestate.co.nz

5 kommentarer:

 1. Bilden ser helt underbar ut men tro mig, så såg NZ inte ut idag... Regnet vräker ner och det är bara lite varmare än era elva grader. Så du, var glad att du har en värmepump att slå på!

  SvaraRadera
 2. Vem skulle inte vilja ha det så där i sin trädgård;)?? Ljuvligt...
  Här är det regn och kallt så långt ifrån vad bilden visar.

  Roligt att jag har hittat hit!
  Ha det gott/C

  SvaraRadera
 3. Helene, jag är verkligen tacksam över att kunna slå på värmen! Hoppas ert väder vänder snart, men det ser visst inte så positivt ut dom närmaste dagarna i alla fall.

  House no 15, jättekul att du kikade tillbaka!

  SvaraRadera
 4. God morgon!
  Vilken underbar trädgård!!! Skulle gärna beställa hem den, men kan det ingå ett ngt varmare klimat då?! Drömma kan man alltid! Såg ett tv-program i tisdags kväll (nytt danskt reseprogram på SVT 21.30)från Maldiverna. Åh så ljuvligt det såg ut! De visade riktigt lyxiga, dyra bungalows på pålar ute i vattnet etc. Äntligen ett glassigt reseprogram. Det är ju inte alltid man vill se tältning och lågbudget på tv. Man måste ju får drömma sig bort lite!!!

  Trevliga höstfunderingar du bjöd på! Jag gillar också hösten men vintern är för lång. Men det är klart får man bryta av med en liten resa så går det bättre.... !!

  Ha en mysig torsdag Elin!
  Soliga hälsningar Anna

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag ska se om jag kan trolla fram både trädgård och klimat! :)
  Ska hålla utkik efter det reseprogrammet, jag håller med om att det är roligt att se lite lyxigare inslag ibland. Är själv ingen tältare utan vill gärna ha det ganska bekvämt när jag reser.
  Hoppas din dag har varit bra. Jag har varit på ett mysigt café med en arbetskamrat och ätit lunch och fikat.
  Godnatt!

  SvaraRadera