söndag 22 augusti 2010

EFTERMIDDAGSFRUKOST


Idag sov jag till kl 15 efter min jobbnatt och sedan blev det denna smarriga frukost! Jag har varit en dålig bloggare i helgen, men det har ju sin förklaring. Man blir inte nåt vidare social och kreativ när man vänder på dygnet. Efter denna jobbhelg följer ännu en långledighet, det passar bra eftersom det blir fullt fart på alla aktiviteter igen. Och förhoppningsvis kanske jag tar mig i kragen och grejjar lite här hemma.

3 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Vilken smarrig "frukost"!!! Kan man beställa en sådan ner till frukosten här idag?! Jag har iaf ett nytt underbart grönt tea här idag med hallon och rossmak. Ljuvligt doftar det och smakar!

  Härligt för dig med lite långledigt! Jag jobbade sk obekväm arbetstid under några år (mest var det kvällstid och helger, sällan natt) men jag tyckte det var rätt tufft socialt sett, att jobba när andra var lediga. Men med härliga kollegor kunde man ha det riktigt bra ändå! Är det på en akut du jobbar eller på avdelning?
  På nuvarande jobb har jag det lyxigaste jag varit med om -flextid. Underbar uppfinning!!
  Fast allra bäst är förstås att få vara hemma med min guldklimp!! Men jag misstänker att även han blir äldre och klarar sig utan sin mamma på dagtid:-)

  Ha en toppen skön, ledig måndag!
  Soliga hälsningar från Anna

  SvaraRadera
 2. Hejsan, hoppas att helgen varit bra!
  Hallon och rossmak låter som en god kombination. Jag önskar att jag kunde bjuda dig på mitt goda feijoaté som jag fått hitskickat från NZ, har även ett kiwité därifrån. Det smakar hemma!
  Jag jobbar på en vårdavdelning och trivs jättebra. Tyvärr jobbar vi varannan helg, det är en stooor nackdel. Men å andra sidan är jag ledig mycket under veckorna och hinner skjutsa och hämta barn och vara med på aktiviteter osv. Särskilt bra eftersom min man jobbar borta större delen av veckorna just nu. Man får pussla lite så att man får vardagen att funka.
  Solig hälsning från mej me, här har vi toppenfint väder idag!

  SvaraRadera
 3. God morgon Elin!
  Spännande med ditt NZ tea! Då kanske jag får kontra med att bjuda på ett jasmintea!! Jag reste runt i Kina några veckor en sommar och föll för det ljuvligt doftande jasmintéet. Köpte sedan med mig en burk hem. För ngt år sedan var jag inne i den välsorterade Kinesiske butiken i Köpenhamn och hittade då samma temärke av jasmin. Så efter det blir det ett besök där för jasmintea inköp några gånger per år. I Köpenhamn alltså...fast jag hade gärna besökt Peking några gånger per år. Men inte helt realistiskt tyvärr!!!

  Helgen var toppen tack! Vi var till mysiga i Ystad i strålande solsken på lördagen. Åt lunch på mysig innergård, handlade lite till sonen, åt glass på torget och fotade vackra hus. Beställde också speglar (stora svarta, house doctor) till badrummet. Kul! Annars är det bestående intrycket böndernas dygnet runt rusch härnere. De jobbade för högtryck. Det är så häftigt då! Alla maskiner och kärror och traktorer, oavsett årsmodell, kämpade för att hinna skörda innan regnet kom! Vädergudarna lät dem hållas till söndageftermiddag!

  Nu vill sonen inte sitta still mer!
  Ha en toppen dag Elin!
  Hälsningar från Anna i ett för dagen blåsigt Skåne

  SvaraRadera