tisdag 24 augusti 2010

TJUVTITT


Det här är vad jag håller på med idag mellan alla skjutsningar och hämtningar, ibland är jag så effektiv att jag förvånar mig själv! :)

Det var skivan på köksön jag målade härom veckan och som jag lovade att visa när den var klar. Den första färgen jag målade med blev inte helt bra, den blev alldeles för grå. Men idag har jag målat om den i samma färg som köksluckorna och nu är jag supernöjd. Det ser ju vitt ut på bilden när jag har fotat med blixt, men egentligen är färgen någon sorts gråbeige. Jag håller även på att klura på någon fin tapet till väggen i köket, ska nog ta en tur till Duro i morgon och titta vad som finns.

När jag ändå hade målarpenseln framme kom jag på snilleblixten att måla våra gamla sängbord som har stått i förrådet och samlat damm sedan vi köpte ny säng. Vi har ju fortfarande inte hittat några sängbord vi vill ha, men kanske kan dessa duga ett tag till nu när dom får ny och fräsch färg. Tidigare var dom gulnat vita och väldigt slitna och fläckiga i färgen, men nu får dom samma färg som köket. Det ska bli spännande att ställa in detta sängbord i sovrummet när jag är klar, och se hur det passar. Som sagt, det är inte så vitt som det ser ut på bilden.

3 kommentarer:

 1. God morgon!
  Tjusigt målat! Härligt när ngt gammalt får ändra skepnad med hjälp av lite färg! Maken målar om en gammal skänk hos oss som vi ska ha i badrummet med två handfat på. Blir nog jätte bra!
  Lycka till med dagens hämtningar och lämningar av barn och hoppas solen skiner på er!
  Blåsiga hälsningar från Anna
  Ps. Igår kändes det som att barnvagnen skulle lyfta. gav en förkänning av de annalkande skånska höst- och vintervindarna. Fy!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad mysigt att ha en gammal skänk i badrummet, blir nog jättefint med dom nya speglarna också.
  Jag har just skjutsat barnen och ett par av deras kompisar till skolan, nu blir det kaffe och sedan fram med målarpenseln igen! :)
  Hoppas det inte blir alltför blåsigt under dagen, så att ni kan få en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Aha så det är det du har haft för dig =) Var det inte svårt att måla bänkskivan? På bilden ser det väldigt blankt och fint ut!

  SvaraRadera