onsdag 25 augusti 2010

OMVÄRDERING?


Visst är det höst nu, det går inte att förneka längre! Jag har alltid envist hävdat att jag absolut inte är någon höstmänniska, att jag tycker illa om mörkret, regnet och kylan som smyger sig på. Man blir trött och har hela den långa mörka årstiden framför sig. Men jag tycker ju om allt det mysiga som mörkret medför, att man tänder massor av levande ljus och har det allmänt pysigt inomhus. Dessutom blir jag alltid mycket mer kreativ på hösten, det är då jag börjar måla, möblera om och starta en massa inomhusprojekt (som jag kanske inte alltid slutför, hihi). Ett annat plus är att jag inte behöver ha dåligt samvete för att jag inte sköter om trädgården och fixar en massa utomhus, utan kan ägna mig åt det jag tycker allra bäst om, att pyssla inomhus. Så egentligen kanske detta betyder att jag ÄR en höstmänniska trots allt? Är det dags att omvärdera mig själv?

Något annat som händer på hösten är att jag börjar dricka te. På somrarna blir det nästan uteslutande kaffe och kalla drycker, men på hösten och vintern dricker jag te i mängder för att värma mig. Och nu är det definitivt nödvändigt!

På bilden syns ett linte från Växbo som jag fått av mamma och pappa. Det är en blandning av grönt och svart te smaksatt med bergamott, lingon, blåbär, blåklint och linfrö. Supergott, det är redan en höstfavorit!

1 kommentar:

  1. Mm jag håller absolut med! Om det bara inte regnar så mycket ute så gillar jag hösten. Men inte vintern. Den ska man bara överleva och genomlida. (ok det kan vara lite fint på vintern också)

    SvaraRadera