fredag 3 september 2010

ÄR DET DETTA SOM KALLAS FREDAGSMYS?


Ikväll gjorde vi som de flesta andra barnfamiljer i Sverige och åt tacos till middag. Kassörskan på mataffären skrattade åt mig i eftermiddag då jag lassade upp mina matvaror på bandet, hon sa att dom säljer enorma mängder tacotillbehör på just fredagar. Vi får nog skärpa till oss och äta tacos lite oftare, det är ju grymt gott!

Jag åt en god sallad, hoppade över både tortillabröd och nachochips. Hur gott som helst! Nu är jag mätt och belåten, och ska dricka en kopp kaffe i soffan innan det är dags att åka till jobbet.

4 kommentarer:

 1. God morgon Elin!
  Mums med tacos! Fast jag hade nog haft svårt att hålla mig borta från de mjuka tortillabröden:-)
  Hoppas solen skiner hos er också! Här laddar vi för morgonpromenad och sedan trädgårdsfix.
  Fick tre härliga dagar i ett mestadels soligt, varmt Stockholm! Det blev morgonpromenader längs Strandvägen (tror de som kör skärgårdsfärjorna har världens bästa jobb så här års! Tänk att kryssa fram i sol bland kobbar och skär utan horder av turister ombord!), en massa bus och skoj med kusinerna som var så goa och måna om sin lille kusin, lite shopping också. Lika härligt är det sen att återvända till vår vardag hemma i byn. Omväxling förnöjer!

  Önskar dig och din familj en riktigt skön helg även om du kanske får jobba!

  Soliga hälsn. Anna

  SvaraRadera
 2. Ja tacos är alltid gott och särskilt till en så fin dukning!

  SvaraRadera
 3. Fina bilder! Visst inte att det var vanligt just fredagar ... men det är gott när som!
  :)

  SvaraRadera
 4. Tack Jenny och Tigris, visst är tacos gott!

  Anna, härligt att höra att ni haft det bra i Stockholm, världens vackraste huvudstad. Det är alltid skönt att åka iväg några dagar, för att sedan njuta av att komma hem igen. Hoppas helgen har varit bra med både promenader och trädgårdspyssel. Här har helgen varit bra, även om jag sovit bort större delen av den. Inte en regndroppe så långt ögat nått!

  SvaraRadera