tisdag 21 september 2010

EN ALLDELES VANLIG TISDAG

Idag får det bli en bild på min absoluta favorit i köket, kaffemaskinen. En kär vän som finns här för mig i vått och torrt, och som förhoppningsvis aldrig överger mig!

Oj vilken dag, det har varit fullt upp med utbildning, skjutsar, hämtningar, handling, matlagning, läxläsning och annat. Riktigt roligt, men visst var det skönt när jag för ett par timmar sedan kunde sätta mig i soffhörnet och njuta av en skål cashewnötter och surfa runt bland mina favoritbloggar. Jag har även hunnit med att titta på första avsnittet av Svenska New York-fruar på TV3 Play. Ja vad säger man... Jag har nog tröttnat på att titta på alla dessa "fruar", det blir liksom samma sak i alla program. Men visst känns det skönt att kunna konstatera att jag inte skulle vilja byta liv med en enda av dom!

2 kommentarer:

 1. God morgon Elin!
  Här har vi en alldeles vanlig onsdag idag!!! Jag skulle inte heller byta bort mitt liv mot dessa damers tillvaro. Skulle nog bli rätt komiskt om man fick byta med dem för en dag:-) Tror kanske inte de skulle stortrivas med mitt liv på landet!!

  Här skiner solen för andra dagen i rad och jag längtar ut på morgonrundan med hund och barnvagn. Har börjat blogga också, skulle först bara handla om böcker men så är man ju alldeles resfrälst så det får bli en kombination!! Har blivit inspirerad av alla er duktiga bloggerskor ute på nätet!

  Jag och en granne håller just på att dra igång en bokcirkel i vår by. Det ska bli spännande!
  Börjar Nya Zealands resan kännas inom räckhåll?

  Ha en toppen dag och hoppas solen skiner uppe hos dig oxå!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vilka goda nyheter du kom med denna onsdagmorgon, jag har som du väl sett redan kikat in hos dig.
  Solen skiner här också men jag har ännu inte varit utanför dörren mer än att skjutsa barnen till skolan. Men nu tror jag att det är dags för en promenad.
  Ja resan kryper närmare, och det känns faktiskt lite overkligt. Det är hög tid att försökt skaffa husvakt, ordna nya pass till mig och barnen och börja fundera lite mer seriöst över boende i Auckland. Spännande!
  Vad roligt med bokcirkel, vilken bra idé!
  Ha en fin dag så hörs vi snart igen!
  Elin

  SvaraRadera