söndag 19 september 2010

VALVAKA MED DISTRAKTION

Det är så bra med valvaka, för man kan göra annat smått och gott samtidigt som man håller lite lagom koll på TVn. Mitt lilla virkprojekt har gått framåt, och jag har hunnit surfa omkring hos mina favoritbloggare.

Jag har funderat en hel del ikväll på hur jag vill ha det här hemma, vad jag vill förändra och vad som så småningom kommer att behöva bytas ut. Som vanligt har jag inte kommit fram till särskilt mycket, jag lider av svår beslutsångest och ändrar smak hela tiden. Så jag får väl se tiden an och fundera lite till, det är ju ändå inte läge för några större åtgärder och inköp just nu.

Bilden ovan hittade jag på danska Boligmagasinet, jag gillar den massor! Vitt, brunt och svart är så fint ihop, särskilt när man blandar gammalt och nytt och lägger till metall och personliga detaljer.

2 kommentarer:

 1. God morgon Elin!
  Fin bild, de är duktiga på inredning danskarna!
  Typiskt oss tjejer att tycka att det är så bra med valvaka för då kan vi göra flera saker samtidigt!! Jag läste gamla inredningstidningar framför tv:n!!

  Här har vi efter en underbar söndag vaknat till en grådyster måndag. Tända ljus i köket nu för att göra det lite mysigare. Lille sonen tyckte att 5 var en lagom tid att vakna imorse. Somnade om iaf en liten stund till slut!

  I lördags kväll badade vi utomhus hot tub hos goda grannar. Åh så mysigt! Det kändes nästan som att vara utomlands!!! Ingen sådan i vår trädgård men däremot äppelträd. Så i helgen har vi plockat in massor av äpplen. Återstår att koka äppelmos. Kanske blir av ikväll!

  Önskar dig en toppen start på den nya veckan!
  Hälsn. Anna

  SvaraRadera
 2. Hejhej!
  Vilken mysig lördagkväll ni hade, det låter hur härligt som helst!
  Här började måndagen med gråa moln och regn, men under seneftermiddagen tittade faktiskt solen fram en liten stund.
  Eftersom jag mest har varit hemma idag har jag haft ljus tända så gott som hela tiden, det förgyller den trista städningen. Och jag har tagit flera fika- och läspauser, så jag ska inte skryta med att ha jobbat alltför hårt. :)
  Önskar dig också en bra start på veckan!
  Elin

  SvaraRadera