tisdag 14 september 2010

SÄNGBORDJag målade ju sängborden för några veckor sedan, och här får ni se några mörka bilder på resultatet. Jag är jättenöjd, dom passar så bra in i sovrummet nu. Nya lampor ska köpas, men jag har tillfälligt ställt en av våra fönsterlampor på mitt sänbord.

Idag drabbades jag av lätt panik över hur rörigt och tråkigt det var här hemma, så jag håller på för fullt att försöka höstpiffa lite. Jag flyttar om saker, samt letar i skåp, lådor och garage efter prylar att byta ut. Inte för att vi har så mycket inredningsprylar i gömmorna, men några undanställda saker har i alla fall fått komma fram igen och annat har ställts undan.

Nu ska jag putsa upp en gammal lampa som Niklas ska få sätta upp när han kommer hem, jag överlämnar nämligen sladd- och kontaktbyten till honom.

Jag borde förresten ha sovit ett par timmar idag också, jag ska ju jobba inatt. Men nu börjar det bli för sent, för snart kör skjuts- och hämtpasset igång med både ridning och hockeyträning. Jaja, lite trötthet kan det väl vara värt för att få det fint här hemma.

4 kommentarer:

 1. God morgon Elin!
  Vad snyggt du fick det till med sängborden. Med den lite dämpade belysningen (eller iaf mörkret i bilderna) fick man en sån där skön hotelkänsla. Härligt!
  Här väntar en lugn dag med förkyld son.
  Vi missade crepsen helt, tror vi måste åka tillbaka snart igen:-)
  Ha en bra dag!
  Hälsar Anna

  SvaraRadera
 2. God morgon till dej med så här på eftermiddagen, jag är ju nyvaken efter nattjobbet.
  Crepsen såldes i stånd lite överallt och vi åt dem både med ost-, chokladfyllning och diverse annat både till frukost och middag ibland. Hur gott som helst!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Åh va fint det blidde! Bara älskar den bilden på dej! Det är mormors vardagsrum i Ryggesbo så det bara sprakar om det! Hängde till vänster om bäddsoffan tillsammans med bilden på Jennie då hon hade pippilotter!
  Love it!

  SvaraRadera
 4. Du och ditt minne, jag har såklart noll koll på var tavlan suttit... Tack snälla du, det känns faktiskt som att det börjar bli lite mysigt och pysigt i vårt sovrum nu. Äntligen!

  SvaraRadera