söndag 5 september 2010

KLIAR I FINGRARNA


Det är många år sedan jag höll i en virknål senast, men idag fick jag ett infall och köpte hem ett garnnystan. Jag har länge varit sugen på att påbörja något handarbete igen, jag tycker ju om att både sy, sticka och virka. Men sista åren har inspirationen varit i botten och det har inte blivit mycket gjort alls på den fronten. Men nu kliar det i fingrarna, och även om färgen inte är den roligaste (utbudet på Coop är ju begränsat), så har jag en idé som jag tror kan bli bra. Ett kuddfodral ska det bli, och vi får se om jag vågar visa upp det på bloggen så småningom. Om det nu blir färdigt, jag har ju en förmåga att påbörja projekt som jag aldrig avslutar...

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Tack för ditt besök hos mig! kul att du lämnade en hälsning så att jag kunde hitta hit:)

  Vad kul att komma igång med handarbete, hoppas vi får se dina alster här på bloggen!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Godkväll från Skåne!
  Så spännande! Hoppas du får till ngt! Känner igen det där med halvfärdiga projekt, man får skylla på tidsbrist:-) Ännu en solig dag här nere i södern, hoppas detsamma hos er!
  Önskar dig en fin dag imorgon!
  Hälsningar Anna

  Ps. Drack en jätte god riesling från Marlborough i helgen, hette Stonleigh. Lagade också en massa grönsaksrecept ur senaste Lantliv som kom i fredags. Mums!

  SvaraRadera
 3. Kul att du kikade tillbaka Pernilla!

  Hej Anna!
  Stoneleighs riesling är ett av mina absoluta favoritviner från Systemet, kul att du gillade det! Och Lantlivs recept är hur smarriga som helst, det är rena inspirationskicken att öppna den tidningen!
  Nu är det läggdags efter en skön utvecklingsdag med jobbet.
  Godnatt!

  SvaraRadera