söndag 13 november 2011

FARS DAG
Pappan i huset firades med mackor och julmust i morse, och han fick både godis och presenter. I kväll har vi kalasat på nyzeeländsk hjortstek med mandelpotatisterrin och rödvinssås, mmm! (Jag kan visserligen tycka att det är helt galet att transportera kött från andra sidan jorden, men nu råkar det vara så att vi har fått denna stek i present och då ska den ju självklart ätas upp). Det var i alla fall otroligt gott, en perfekt avslutning på en solig fars dag!


5 kommentarer:

 1. Perfekt! Det låter hur gott som helst Elin.

  Tycker kolan ser god ut också...texten är gullig på påsen!


  Skönt med sol också. Här började det bra men blev molnigt på eftermiddagen. Nu: tända ljus och ett glas rödvin...sköna söndagkväll!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Låter som en perfekt söndagkväll Lotta!

  SvaraRadera
 3. Hej Elin!
  Låter som ni firade mysigt igår!
  Så var det måndag igen och ny vecka! Himmel vad tiden går snabbt! Julen kändes så avlägsen för inte lång tid sedan och nu är den närmast ett stenkast eller kanske två iväg.
  Önskar dig en fin tisdag imorgon Elin!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hej Elin!

  Vilket härligt kungligt firande pappan i huset fick igår! :) Jag kan tänka mig att han blev väldigt glad och stolt över uppvaktningen och vilken god mat sedan. Jag blir hur hungrig som helst nä jag sitter här och ser dina bilder och läser om allt gott. :)

  Här hemma började vi veckan med sjuk dotter som bäddades ner och pysslades om idag. Mycket mys, film, läsande och nybakta kanelbullar.

  Jag hoppas att du får en riktigt fin vecka Elin tillsammans med din familj!

  Kram Lotta

  Ps. Vad tycker du om En dag?

  SvaraRadera
 5. Tack Anna och Lotta!

  Ja tiden går fort nu, och snart är det december!

  Pappan i huset blev väldigt glad över uppvaktningen, jag tror att whiskykolan smällde allra högst!

  Lotta, jag hoppas att dottern mår bättre nu!

  Boken En dag tror jag är bra. Jag skriver tror, eftersom den inte riktigt har fått någon chans. Jag har bara läst några enstaka sidor på kvällarna innan jag har somnat, har liksom varit för trött. Så även om jag nu har hunnit läsa några kapitel så har det blivit alltför hackigt och osammanhängande. Men jag ska försöka råda bot på det, och då tror jag att boken kommer att tilltala mig ganska mycket.

  Kram på er!!

  SvaraRadera