tisdag 29 november 2011

FIKA

En liten förmiddagshälsning från soffhörnet där jag har parkerat mig med en bok och lite gott fika. Julmusiken ljuder i bakgrunden, och jag njuter av att vara ledig och ha en dag utan måsten. Visst finns det en del "borden" men dom har jag inga problem att förtränga!


4 kommentarer:

 1. Det där ser ju fantastiskt härligt ut. Tänk så gott att få sätta sig i soffan med lite fika, julmusik i bakgrunden och en bra bok.. Vilken dag Elin!!!

  De där "borden" finnas alltid. Bra att du kan lägga det åt sidan en stund :)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Elin vad skönt det låter! Bokläsning, bulle och en kopp tea till.Härligt! Igår kväll låg jag på soffan och läste en bra stund. Levande ljus intill mig och så alldeles tyst. Underbart!

  Jag blir förstås jätte förväntansfull för din skull och nyfiken på vad ni har för resplan på g! Man kan ju alltid ana:-)
  Själv håller jag reslusten i schakt med att prata resor med anrda likasinnade kollegor samt tokläsa om Florida på nätet. Bara så där på skoj söka flygbiiljetter etc. Mannen vet vad det innebär..plötsligt står vi där med ett erbjudande vi bara inte kan avstå från!!!

  Ha en toppen kväll Elin!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. En dag utan måsten är min grej! Jag mår som bäst när jag får en Lotta-dag.

  Just nu lyssnar jag på musik, dricker en kopp te och känner mig glad som har en stund här och läser din fina blogg.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Känner så väl igen det där... =o)
  Har oxå en massa borden och måsten idag, men har hittills bara slappat. Kanske dags att röra på kroppen och komma igång.. ;o)
  Kramar!

  SvaraRadera