fredag 25 november 2011

FREDAGSHÄLSNING


Bara en liten förmiddagshälsning innan jag tar itu med denna lediga fredag. Jag har haft en lugn morgon i soffan framför Nyhetsmorgon med datorn i knät, och jag har ätit frukost och druckit kaffe i min egen takt. Men nu är det dags att jaga undan de enorma dammråttor som har flyttat in hos oss, och sedan ska jag ägna mig åt något av det bästa jag vet, nämligen att baka.


2 kommentarer:

 1. Hallå Elin!
  Tack för hälsning hos mig nyss!
  Här har vi redan inlett helgen då jag är ledig med sonen idag. En sån bonus!!
  Efter han sovit klart ska vi plocka fram adventsljusstakar och pyssla lite. Mysigt!
  Vilka foton du tar, du har sennerligen en artistisk ådra Elin! Det översta fotot är suveränt!
  Ikväll väntas grannar på middag och imorgon har vi en helt blank dag. Spännande! Får se vad vi hittar på!! På söndag ska vi ha grannar på första adventsfika.
  Du har mkt helgjobb just nu låter det som! Men det blir förstås lite extra helg-OB av det som kan gå till kommande resor kanske?!!

  Vilken kanon bra idé att rensa ut bland böcker och tidningar! Jag har rensat böcker vid några tillfällen men det går inte så bra. Jag lyckas ta bort endast några få. Men inspirerad av dig ska jag göra ett nytt försök! Det kan behövas bland tidningarna också! En granne och jag funderar på att ordna en loppis samt fika på vår innergård i sommar. Till dess borde jag fått ihop några böcker som kan få ny ägare!!

  Ha en toppen skön ledig fredag Elin!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Åh, vad trevligt med nyhetsmorgon, kaffe och datorn. =o) Perfekt morgon helt enkelt.
  Vad bakade du för något?
  Älskar oxå att baka och laga mat. Det är "de-stressing" tycker jag. Endel sger at jag är tokig när jag säger att "jag är så stressad, jag måste baka lite". =o)
  Trevlig Advents Helg!
  Kram

  SvaraRadera