torsdag 10 november 2011

NOVEMBER
Jag vet att det blir mycket hösttugg nu, bara en massa höstbilder och ord om hur grått respektive soligt det är. Men det är ju så det är. Årstiden inbjuder liksom till diskussioner om huruvida det är vackert eller bara grått, och man funderar över om man kommer att överleva den långa och mörka vintern.  

Här är ytterligare ett par bilder från gårdagens solskenspromenad. Det är bara att njuta av de få soldagar vi får, och hålla tummarna att vinterkylan och snön ska dröja länge, länge...


5 kommentarer:

 1. Hallå min vän!
  Här har vi också fått skåda solen idag! Var tvungen att ta en liten promenad för att iaf få känna solstrålarna mot kinden för ett ögonblick. Är det så här mörkt varje år?!!! Fina bilder du bjuder på Elin! Det är vackert på dagtid med höstfärger och frisk luft men jag är ingen vän av det täta höstmörkret. Då reser jag mkt i tankarna, det hjälper! Ikväll har jag scannat foton från en tidigare långresa till ett spännande land.Den ägde rum 98 och det är så kul att återuppleva vad jag och bästa kompisen var med om då! Ger ett smakprov ikväll och sedan blir det ett längre inlägg imorgon.
  Ha en toppen fredag imorgon och vi hörs snart igen!
  Stor kram från din bloggvän i södern!
  -Anna

  SvaraRadera
 2. Hejsan!! Vackert nakna träd. I helgen, när det är pyttelite lyst. Eller det är det ju varje dag, men ledig i helgen!
  Då iaf ska jag ut med kameran o försöka få med mig lite fina höst bilder innan snön som är på väg!

  Klem Anna

  SvaraRadera
 3. Vackert!!

  Det är hösttugg hos mig med...men det är ju en sådan fin årstid så det är roligt att dela med sig. Jag njuter av dina bilder!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hösten är en vacker årstid! I år tyckte jag sessutom att hösten kom tidigare än vanligt. Jag har hösttuggat sedan i augusti!!!

  Nu väntar jag på vintern, inte snö och kyla i sig men jul och DÅ får dt gärna vara lite kyla och vitt.

  Jag är ingen fantast av vinter annars så precis.

  Njut av solen Elin!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. HÄRLIGA bilder! =o)
  Visst kan det bli grått och trist, men man hara bara så roligt som man själv gör det, som min svärbror brukar säga. =o)
  Trevlig helg!!

  SvaraRadera