tisdag 1 november 2011

NOVEMBER

Ja nu är det november, och vädret idag har varit just så som man förväntar sig av en typisk novemberdag. Grått och lite dimmigt, och det blev liksom inte riktigt ljust på hela dagen. Knappt några vackra höstlöv finns kvar på träden, det är mest bara bruna grenar. Jag hade tänkt ta några bilder när jag var ute på eftermiddagen, men det kändes inte särskilt inspirerande. Så istället bjuder jag på en screenshot från min jättehöstiga iPhone. Den sprakar i alla fall av färg!

Och ja, visst var jag vaken kl 04:48 i morse! Min inre klocka verkar ha spårat ur totalt, de sista tre morgnarna har jag vaknat pigg som en lärka någon gång mellan tre och fyra på morgonen. Jag har inte kunnat somna om, utan har tillbringat vargtimmarna med att läsa bok och dricka te. Jaja, det går nog över till i morgon när det är dags för jobbdag, då kommer jag säkert att ha lika svårt som vanligt att ta mig ur sängen.


2 kommentarer:

 1. Visst är det typiskt, man vaknar när man kan sova och sover när man måste upp. Mysko.

  Fin bild! Men väldans tidigt....:)

  Kram och happy november!

  SvaraRadera
 2. Hej där!
  Hoppas du fått sova en hel natt inatt! Jag vaknade vid 5 i förrgår och kunde inte somna om. Kanske tidsomställningen som spökar lite??
  Här har inte hunnit bli brunt ännu och många löv sitter kvar men tids nog "drabbas" nog vi också av brunsjukan!! Fast ngt som förvånat mig här i södern sedan jag flyttade ner är att det redan nu på hösten börjar komma upp grönt på fälten.Kanske beroende på att de höstsår? Nu vill sonen leka här!
  Ha en toppen onsdag! Här vankas lite bondromantik i "Bonde söker fru"!!
  Kram Anna

  SvaraRadera