måndag 13 februari 2012

EFTERRÄTT





Piffade muffins eller cupcakes blir en enkel och alldeles perfekt efterrätt. I fredags var det extra simpelt eftersom vi hade färdiga muffins i frysen som jag bara behövde låta tina. Saftiga mandelmuffins med en liten hint av kardemumma, och på toppen vaniljgrädde, blåbär och flagad mandel. Underbart gott, och en perfekt liten munsbit till kaffet.


5 kommentarer:

  1. Kardemumma är den bästa kryddan! Fasiken vad gott det är!

    Vilka fina muffins du gjort. Skulle gärna vilja fika med dem:)

    Då får jag ut 2 rundor i skogen!!!

    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Jaha, det här ser ju helt otroligt gott ut. Speciellt för mig som är en kardemummafreak utan dess like. Jag kan åka omvägar för kardemumma.

    Man måste få unna sig sånt här gott ibland!

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Gott, gott! Här väntar semlor till kvällen!!
    Öskar dig en fin allahjärtansdag Elin!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Det är så bra att ha lite grejer i frysen att ta fram när det behövs, utan att behöva ställa sig och baka. Dessa ser smarriga ut. Själv har jag mini chokladmuffins i frysen från ett barnkalas för några veckor sedan.
    Trevlig helg!
    Anette :-)

    SvaraRadera
  5. Åh, du milde det såg och lät gott.
    Måste nog baka lite en dag tror jag... =o)
    kram

    SvaraRadera