tisdag 31 mars 2009

Boring påskrisBoring, boring, boring tyckte barnen när jag fäste fjädrarna i påskriset. Nu gör visserligen blixten så att dom lila och grå fjädrarna ser onödigt bleka ut, det är mycket finare i verkligheten. Men det ser kanske inte så påskigt ut med barnens mått mätt. Dom tycker att Jennys påskris är hundra gånger finare, och det har dom ju rätt i.

Visst ska vi ha lite roligare färger så småningom men det känns som att det är långt kvar till påsk, jag tror att det får vara lite lugnare färger fram till dess. För om jag laddar med pippigult och knallgrönt redan nu hinner jag tröttna och slänga ut allt innan påsk, det vore kanske lite tråkigt. 

Jag är ingen påskig människa alls, jag tycker att det räcker med ett påskris eller möjligen en bukett gula tulpaner till själva påskhelgen. Men nu fick riset komma in tidigare än vanligt, så att det ska kunna stå grönt och fint under påsken istället för att bara vara brunt och trist. Planering för en gångs skull! 

2 kommentarer:

  1. När jag tänker efter så ser iallafall ditt ris mer ut som ett påskris eftersom mitt (mot den bakgrunden) ser extremt glest ut. Mot en mörkare bakgrund ser det dock inte lika kalt ut. Kanske ska komplettera med ett par kvistar till...eller nä. Så viktigt är det inte.
    Summa summarum...du har ett vackert påskris syrran!

    SvaraRadera
  2. Nä jag tycker att ditt är fint som det är jag! jag ska fylla på med lite fler fjädrar i mitt. Och sen blir det ett mer färgglatt ris i köket tror jag. Turkos och cerise kanske.... om jag kan övertala barnen att hoppa över påskfärgerna! :)

    SvaraRadera