måndag 9 mars 2009

Dumsnål eller smart?
Jag har länge varit sugen på att köpa en radio till köket. Visst hörs Bosen som står i vardagsrummet till köket också men om någon tittar på TV där kan jag inte gärna poppa som jag vill.

Det jag främst har varit ute efter är radio, plus att jag vill kunna koppla in min iPod. Det finns ju massor att välja på i all världens prisklasser. Jag är vanligtvis ganska kräsen när det gäller ljud, men har väl känt att det finns viktigare saker att lägga pengarna på just nu än en lyxig ljudpryl till köket. Så jag har liksom bara småkikat lite och tänkt att jag faktiskt klarar mig utan. 

Men idag på Ö&B hittade jag något som var alldeles för snyggt och billigt för att lämnas kvar på hyllan. För 119 kr tänkte jag att det får låta hur illa som helst, den ger i alla fall ifrån sig ljud. Så nu står den här på kökshyllan, min Tivoli PAL-kopia. Och till bara en bråkdel av priset!  

Radion funkar bra och jag kan även koppla in min iPod, precis som jag önskade. Ljudet då? Ja helt ok med tanke på priset. Jag hade inga som helst förväntningar innan men nog tycker jag att den låter lite bättre än 119 kr. En tillräckligt bra radio för ett litet kök! 

2 kommentarer:

  1. Perfekt! Det borde jag också ha! Vi hade en billig cd-spelare/radio innan i köket, men sen gick cd spelaren sönder så bara radion funkade. Och nu står den i köksbygget där nere och är full med slipdamm. Radion funkar än, men den kan gott stå där nere. Men hit upp vill jag gärna ha nåt. Spelar dock det mesta på datorn där vi ju kör mycket med spotify. Men ibland är man liiiite radiosugen. Inte för musikens skull, som jag ju tycker är ohyggligt dålig, utan för sällskapets skull. Gert Fylking och Co. =)
    Grattis till kapet Elin! Bra pris!

    SvaraRadera
  2. Nån gång vill jag ha en som kan streama musik men det får bli i framtiden. Just nu är jag så glad över att kunna lyssna på Rockklassiker här i mitt kök! Rix sänder inte längre här så vill jag lyssna på Gert får jag göra det via datorn tyvär...

    SvaraRadera