lördag 7 mars 2009

Elvaårskalas


Då har vi klarat av mars månads första kalas i familjen. En toppendag med massor av presenter, gäster, kakor och tårtor. Nu sitter vi här i soffan hela familjen med magarna fulla av pizza. Hur vi lyckades få i oss pizza efter allt ätande tidigare under dagen är för mig en gåta, men man blir liksom lite sugen ändå.

Emil hade önskat sig räkmacka och Pommac till födelsedagsfrukost så klockan sju i morse stod jag i köket och skalade räkor. Vad gör man inte för världens bästa kille?! Till lunch åt vi mormors världsgoda smörgåstårta som hon var snäll och tog med. Sedan har det som sagt varit sötsaker på löpande band. Jag tror att vi behövde den salta pizzan ikväll för att balansera det hela lite. 

Nu har vi en vecka på oss att ladda inför nästa kalas. Mycket jobb, sömn, vila, läsning och bakning kommer det att bli för min del dom närmsta dagarna.

1 kommentar:

  1. Det låter som en toppen födelsedag! Han lät nöjd på telefonen också. Tänk att ni har så stora och fina barn! De som var så små alldeles nyss känns det som. böööhööö...*sentimental*

    SvaraRadera