måndag 1 juni 2009

Ett årIdag är det precis ett år sedan vi fick officiellt tillträde till vårt hus. I ett års tid har vi snubblat över dessa sladdar, det kanske är dags att ringa en elektriker och få ett uttag inkopplat under skrivbordet där det verkligen behövs? Att sladdarna ligger i hallen och liksom blir det första man (=jag) ser när man (=jag) kommer in genom ytterdörren är inte så trevligt. Och att man måste kliva över dom både när man ska gå in i tvättstugan och vårt sovrum gör det hela extra irriterande. Men nu ska jag inte vara gnällig, hjälpen är ju som sagt bara ett telefonsamtal bort. Men tiden går och man blir lite hemmablind. Man vänjer sig vid vissa irritationsmoment, och det blir en del av ens vardag att gå omkring och småsvära över saker istället för att göra något åt dom. 

Kanske jag ska lägga ut ett löfte här på bloggen, att innan vi har bott här i två år ska dessa sladdar vara ett minne blott? Ja det tror jag minsann att jag gör!

2 kommentarer:

  1. Kan du inte lägga ett längre tidsperspektiv än ett så? Det skulle betyda att vi kunde få ha er i närheten längre än två år....;-)
    Kram: Sonja

    SvaraRadera
  2. Så du menar att jag ska gå och snubbla över sladdarna ännu längre?! Jomenvisst, allt för dej Sonja! Jag ringer inte elektrikern förrän till jul 2010, är det ok?

    SvaraRadera