fredag 12 juni 2009

Ge mig sol!Nu är det kväll och jag vidhåller samma inställning som vid föregående inlägg. Grått, grått, grått! Regn, regn, regn! Jag tror att jag snart bokar en husköparresa till Nya Zeeland. Visserligen är det kall och eländig vinter där just nu men det kan jag leva med. 15-17 grader på dagarna låter som rena paradiset! Att det sedan är svinkallt på nätterna (och då näst intill lika kallt inomhus som utomhus) är inga som helst problem. Jag har spenderat fyra vintrar med flanellpyjamas, dubbla täcken och varmvattenflaskor så det kan jag göra igen. 

Ovanstående bild har jag tagit i Piha, vid kusten väster om Auckland. Om jag inte hade något jobb inne i Auckland att pendla till skulle jag faktiskt kunna bo på västkusten. Så otroligt vacker natur så ni kan inte tro! 

Det är nog bäst att jag avslutar detta inlägg innan ni blir alltför oroliga över att vi ska åka iväg igen. Men ni som känner oss väl vet nog redan att det inte går att ta något för givet här i världen, familjen N kan när som helst få för sig att dra ut på äventyr! 

7 kommentarer:

 1. Skulle du välja Piha om du flyttade till västkusten? Jag skulle nog välja Muriwai. Huset vi lånade där förra påsken låg högt men ända bara några minuter till stranden. Och utsikten sträckte sig HUR LÅNGT SOM HELST...

  SvaraRadera
 2. Njae jag vet inte om det skulle bli Piha direkt, men hela västkusten är ju otroligt vacker. Håller med om att Muriwai är fantastiskt!

  SvaraRadera
 3. Hörruduru! Här flyttas det inget, bara såru vet!!! Svenska somrar är fantastiska! Tänk va härligt det är att hoppa och plaska i vattenpölar, slippa bli bländad av solen, låta vinden vända paraplyet ut-och-in och myggorna som stannar i skogen medan det regnar! Låter det inte toppen? Däremellan kan det ju hända förstås att det blir 30 grader med soligt väder och massa insekter överallt, men sånna dagar får man stå ut med.

  SvaraRadera
 4. Hörruduru! Här flyttas det inget, bara såru vet!!! Svenska somrar är fantastiska! Tänk va härligt det är att hoppa och plaska i vattenpölar, slippa bli bländad av solen, låta vinden vända paraplyet ut-och-in och myggorna som stannar i skogen medan det regnar! Låter det inte toppen? Däremellan kan det ju hända förstås att det blir 30 grader med soligt väder och massa insekter överallt, men sånna dagar får man stå ut med.

  SvaraRadera
 5. Hahaha, ja du Jenny... Jag ska begrunda dina argument, jag måste erkänna att dom är mycket välgrundade! Det kanske trots allt ÄR charmigt med ut-och-in-paraplyer, rinnande mascara och dyngsura skor (som var resultatet av denna helg i Stockholm).

  SvaraRadera
 6. Där har jag varit, där har jag varit!!! Jag har en likadan bild :) (nästan).

  Jag är inte en så flitig bloggläsare, men här är det tjusigt som alltid!!

  SvaraRadera
 7. Ja Piha brukar vara ett ställe man åker till som turist i NZ. Även om du inte är någon flitig läsare Miriam så är det kul när du väl dyker upp! :)

  SvaraRadera