tisdag 9 juni 2009

Fin uteplats igenTänk att få sitta här på kvällarna i skenet från ljuslyktor och eldstad! Eftersom vi bor i Sverige misstänker jag att det skulle vara nödvändigt med varma filtar och infravärme också. 

Jag kan förresten berätta att vintertemperaturen i Auckland idag var 17 grader, här är sommartemperaturen just nu 11 grader. Burr!

5 kommentarer:

 1. Man kanske skulle ta och flytta dit? Temperaturen här är ju bedrövlig!
  //Sonja

  Ps: Nu menar jag inte att ni ska flytta dit utan snarare vi!;-)

  SvaraRadera
 2. Haha, varför inte allihopa då? Det måste väl vara det bästa ändå, annars hamnar vi lik förbaskat på olika sidor av jorden. :)

  SvaraRadera
 3. Det har du ju rätt i! Vi får se till att få med oss även Holbacks o Hyvings oxå!

  Jag har skola denna vecka och må-ons nästa, men sedan blir jag "ledig" fram till 13:e juli. Skulle vara så roligt att ses igen, har inte hunnit/orkat vara social på länge, sista tentorna sög musten ur mig. Jag saknar eeeeeer!
  Kram: Sonja

  SvaraRadera
 4. Ja, fast du vet hur det är; man fryser som fasen i våra kalla hus... Även om det är 17 grader mitt på da’n så sjunker det ju framåt kvällen...

  SvaraRadera
 5. Ja fast den där kylan förtränger man liksom när man sitter här på andra sidan och längtar tillbaka... Det är nästan så att man saknar att sova med flanellpyjamas, dubbla täcken och varmvattenflaskor! :)

  SvaraRadera