tisdag 15 juni 2010

ANSJOVISTORSK



Ännu en succérätt denna matutmaningsvecka! Med risk för att bli tjatig, det var både enkelt och gott! Trots att jag är proppmätt så vattnas det i munnen nu när jag sitter och redigerar bilden. Mmmm...

Ansjovistorsk        4 port

600 g torsk eller liknande fisk
1 liten ask ansjovisfiléer
3/4 tsk salt
2 1/2 dl mellangrädde
1 msk ströbröd
körsbärstomater
dill

Sätt ugnen på 225°. Finhacka ansjovisen och bred den över fisken (spara spadet). Salta fisken och lägg i en ugnsform. Häll över ansjovisspadet och grädden, strö över ströbrödet.
Stek fisken i övre delen av ugnen ca 20 min. 
Strö halverade körsbärstomater och hackad dill över fisken när det återstår några minuter.
Servera med kokt potatis.

Recept: Min iPhone-app från Arla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar