onsdag 23 juni 2010

UTEPLATSER

Sitter här i soffan och försöker vakna till liv efter jobbnatten. Jag har hällt i mig kaffe och ska snart gå ut i solen. Men först lite slösurf, idag letar jag mysiga uteplatser. Jag vill ha idéer i massor även om energin kanske inte räcker till för att omsätta dom i praktiken.

Bilder realestate.co.nz

2 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Det stora trädäcket på första fotot skulle inte jag tacka nej till! Härliga uteplatser alla tre.
  Mitt projekt blir att skaffa ett parasoll snarast till vår innergård. Det är oftast lä där och blir väldigt varmt just nu. Med ett solparasoll skulle det bli perfekt! Men vem vill åka och handla soliga dagar som dessa?!
  Trädgården ser ut som en djungel efter en veckas frånvaro men till helgen ska den tämjas!! Pioner blommar nu för fullt och i förrgår slog de första rosorna ut på innergården. De blommade fram till november förra året! Älskar dem, så härligt att kunna ta in och sätta på olika platser. Ljuva sommartid!
  Ha en fin dag!
  Hälsar Anna T

  SvaraRadera
 2. Oj, rosor till november, vilken lyx! Pioner är mina favoriter men vi har tyvärr inga i vår nuvarande trädgård. Det får kanske bli ett projekt till nästa år att plantera sådana. Nästa år ska vi även göra om vår altan, bla lägga nytt trädäck alternativt sten, det är därför jag letar inspiration.
  Idag skiner solen och det är varmt och skönt. Jag hoppas hinna vara ute lite trots att jag har massor att göra idag.
  Ha det gott så hörs vi snart igen!
  Elin

  SvaraRadera