onsdag 2 juni 2010

MUDBRICK VINEYARD





Mudbrick Vineyard & Restaurant ligger på Waiheke Island utanför Auckland, Nya Zeeland. Där har jag tillbringat en härlig eftermiddag tillsammans med goda vänner, en oförglömlig dag. Ni ser ju själva, man kan inte ha det bättre än så här!

Om några månader ska jag förhoppningsvis sitta där igen och njuta av god mat och dryck, jag längtar!

5 kommentarer:

  1. Hej igen!
    Tack för trevligt svar på mitt inlägg!
    Vilken spännande och ovanlig plats att få bo på under några år! Härligt inlägg idag från Waiheke island! Visst tar man båt ut till den ön? Minns att jag en solig dag gjorde en dagsutflykt till denna vackra ö. Härlig båtresa var det också!

    Har ni rest runt ngt på öarna under er vistelse där? Naturen är verkligen storslagen och det är så närmast ofattbart hur den kan variera så på en relativt liten yta!
    Så härligt för er att resa tillbaka i vinter! Blir det Auckland eller även kringresande?

    Jag tycker allra bäst om att långresa på vintern när det är mörkt och kallt här hemma. Vi ska ta med vår lilleman till Kapstaden med omnejd i höst/vinter. Det ska bli underbart! Blir tredje besöket i detta underbara land och vackra stad.

    Dags att ta hand om den lille samt att snart ge sig ut och njuta av solen som äntligen även har hittat ner till oss i sydligaste delen av landet!

    Ha en bra dag!
    Soliga hälsningar från Anna T

    SvaraRadera
  2. Jättekul att du kikar in igen Anna!

    Waiheke är otroligt vackert, har för mig att det tar ca 40 min med båt från Auckland. Jag har bara varit där en gång men det blir helt klart en repris. Alla ljuvliga stränder, vingårdarna...

    Tyvärr har vi inte rest runt så mycket som vi hade velat, men jag försöker se det som att vi har massor kvar för framtiden att upptäcka av NZ. Jag håller med, det är otroligt hur stora variationer som finns i naturen där. Allt från palmer till glaciärer liksom! I vinter kommer vi att tillbringa mesta tiden i Auckland, huvudsyftet med resan är att umgås med vänner och allt annat får bli en bonus. Men nästa gång blir det mer kringresande. Vår förhoppning för framtiden är att kunna spendera längre perioder i NZ, håller tummarna att det blir så.

    Kapstaden låter härligt, dit skulle jag också vilja åka. Vi har visserligen bott i NZ i fyra år, men i övrigt har vi mest bara rest inom Europa. Så vi har jättemycket kvar att se av världen!

    Jag håller med om att det är perfekt att resa under vintern, det är skönt att få ett avbrott från kylan och mörkret.

    Jag ska också gå ut och njuta av solen, dags för lite gräsklippning först av allt. Önskar dig en jättebra dag!
    Elin

    SvaraRadera
  3. Det där såg ju inte helt fel ut...

    SvaraRadera
  4. Jag vet att er tid här i Auckland kommer att bli hektisk men om du har tid och lust för en tjej-eftermiddag på Mudbrick så säg bara till! Eller kanske testa en annan vingård?

    SvaraRadera
  5. Jaaa, självklart vill jag det! Finns ju många fina vingårdar så egentligen kanske det vore roligare att prova någon annan. Bokat och klart! :)

    SvaraRadera