måndag 7 juni 2010

VILSAMMA FÄRGER
Ett vackert och stilrent hem i Nya Zeeland, vilka behagliga färger! Och vilka omgivningar sedan, där skulle jag gärna promenera omkring.

4 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Härliga bilder! Fantastisk utsikt!
  I Skåne regnar det idag efter en helt fantastisk helg! Nästan så det var lite mysigt att få tända ljus vid frukosten och dricka favoritteet; Jasmin! Lille sonen somnade sedan fint och hunden hade inget emot att skjuta på förmiddagspromenaden så jag fick tid att läsa ut Håkan Nesser deckaren. Vad mer kan man önska av en måndag?!!

  Ha en fin dag!
  Hälsningar från Anna T

  Ps. Kom idag att tänka på mina två dygn på Coromandel halvön. Det var så vackert där trots att det regnade nonstop! Vore kul att få se det i solsken någon gång i framtiden!! Har ni varit där?

  SvaraRadera
 2. Blir så glad över dina kommentarer Anna! Låter som att du hade en härlig måndagförmiddag, att börja dagen med tända ljus förgyller verkligen.

  Vi har åkt runt på Coromandel, hyrde en minibuss och var dit när mamma och pappa var över och hälsade på oss. Jag håller med om att det är otroligt vackert, jag ska leta fram lite bilder därifrån.

  Jag blev lite extra nyfiken på Kapstaden efter att ha läst att ni ska åka dit, så nu har jag surfat runt och inspirerats av fina bilder därifrån. Blir himla sugen på att åka dit jag me!

  SvaraRadera
 3. Hej igen!
  Hoppas du ser detta inlägg trots att det görs i gammalt blogginlägg!

  Om du vill kika och inspireras av fina boendeställen i Sydafrika, ta en titt på www.capestay.org! Det finns så många mysiga b&b och guesthouses därnere! Ett av favoritställena var vindistriktet och den lilla staden Stellenbosch. Ekalléer, vackra hus, mängder av uteserveringar, prunkande blommor, en skön mix av affärer (konstgalleri, bokaffär, antikaffärer etc) och så alla dessa underbara vingårdar strax utanför.
  Denna gång ska vi hyra ett litet hus på en vingård strax utanför Stellenbosch under en vecka, så den lille får utrymme och vi kan laga lite egen mat. Med huset ingår en stor veranda med utsikt över en damm samt ett reservat med zebror, gaseller och gnuer. Så lite safarikänsla trots att vi är långt söder om safariområdena!! I Kapstaden väntar lägenhet i favorit stadsdelen under en dryg vecka och så några dagar på ett b & b som vi fått rekommenderat uppe längs Garden Route. Mysigt med serverad frukost och service under några dagar!! Visst är det härligt att surfa runt på olika platser i världen och skaffa sig en liten bild av det inför framtida resor!

  Ha en fin dag och gör jätte gärna ngt inlägg med bilder från Coromandel. Kanske inte lika regniga som mina blev?!!

  Somriga hälsningar från Anna

  SvaraRadera
 4. Jag får mail om alla nya kommentarer, så jag missar inget! :)

  Tack för länken, ååå så mycket fint det fanns att titta på där! Ert upplägg låter toppen tycker jag, att flytta runt lite och få miljöombyte, men ändå inte stressa mellan dom olika platserna. Låter hur härligt som helst!

  Jag har kikat igenom mina Coromandelbilder men det är mest familjebilder faktiskt. Men ett par stycken kommer jag nog att lägga upp.

  Elin

  SvaraRadera