söndag 27 juni 2010

MIDSOMMARHELGEN


Vi har tillbringat ett par dygn med vänner i deras stuga vid Siljans strand och har haft det så bra! Utedass och inget rinnande vatten, det är skönt att leva lite mer primitivt ibland. Barnen har badat oräkneliga gånger, paddlat kanot, spelat kubb och ätit stora mängder glass. Vi har ätit god midsommarmat, tittat på majstångsresning, grillat, fikat och skrattat i massor. Toppendagar helt enkelt! Om jag ska säga något negativt om helgen, så är det enda jag kan komma på att jag har fått 43 myggbett trots intensivt användande av myggmedel. Det kliiiiar!

4 kommentarer:

 1. Låter som en riktig toppenhelg! Precis som det ska vara! Det var ingen dålig midsommarstång! Den reser man inte i första taget. Krävs många starka karlar eller?

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilken härlig midsommarhelg ni verkat ha! Fina foton! Vi har haft en underbar midsommarhelg med sol, uteliv och härliga måltider. I lördags bar det av över sundet till Köpenhamn för en citydag. Så mysigt! Jag har fortfarande inte vant mig vid att det på mindre än en timme går att förflytta sig från oss och plötsligt strosa runt på Köpenhamns gator. Härligt!

  Har du läst ut "Hypnotisören", höll den måttet hela boken igenom? Har du läst "Shantaram" av Gregory David Roberts? Lååång men mkt spännande bok baserad på en verklig händelse och utspelar sig mestadels i Indien.

  Ha en fin start på nya veckan!
  Soliga hälsningar
  Anna T

  SvaraRadera
 3. Jenny, det var många män som kämpade för att få upp midsommarstången. Fotade hela processen, ska visa dig nån gång.

  Anna, vilken lyx att kunna åka över till Köpenhamn så snabbt. Är ni nyinflyttade till Skåne?
  Jag har ca tio sidor kvar av Hypnotisören. Hade tänkt läsa ut den igår kväll men råkade visst somna. :) Den har varit jättebra rakt igenom tycker jag, mycket välskriven deckare. Har inte läst Shantaram, får kola upp den.
  Ha en jättebra vecka du med, själv ska jag mest jobba. Det blir sju arbetspass denna vecka men sen blir det semester!

  SvaraRadera
 4. Hej Elin!
  Så har man vaknat till ännu en solig, varm dag. Nästan så man tror man är utomlands :-) Bara att njuta! Sju arbetspass på en vecka låter tufft!
  Här inväntar vi makens semester från fredag, härligt!

  Vi flyttade ner till Skåne för drygt två år sedan. Vi bodde i innerstan men längtade ut på landet. Fick för oss att det skulle vara spännande att byta miljö helt och det har vi inte ångrat en dag! Lite långt till våra familjer bara. Men inget mot Nya Zealand förstås vad det gäller avstånd!!

  Ska ta och beställa några deckare från nätet idag. Hypnotisören får det bland annat bli. Har en hög böcker som väntar på att läsas men sommartid läser jag gärna deckare.

  Ha en toppen dag!
  Hälsningar Anna

  SvaraRadera