söndag 4 september 2011

EN SOMRIG HÖSTHELG

Oj vad tiden har gått! Jag hade tänkt hinna med flera inlägg på bloggen under helgen men ibland blir det inte som man tänkt. Jag har helt enkelt prioriterat bort både datorn och bloggen. 

Det har varit en händelserik helg på många sätt. På fredag kväll var det dags för den årliga tjejmiddagen hos Linda, alltid lika trevligt, vackert och gott. Och när jag vaknade på lördag morgon fick jag denna fina överraskning. Jag har haft sådan tur på sistone att jag nog borde passa på att köpa en trisslott! 

Jag har jobbat både lördag och söndag, och direkt efter jobbet idag gick jag ut i solen och den härliga sensommarvärmen. Det blev en skön promenad i våra omgivningar, på grusvägar bland hästar och gamla hus. Vi bor ju i ett villaområde på landet, så vi behöver inte gå mer än ett par hundra meter från huset för att stå i närmsta hästhage. Jag tog med kameran och försökte fånga lite av både djur- och växtlivet häromkring. Hästarna var dock inte riktigt med på noterna idag! :)

Önskar er en fin start på kommande vecka, vi ses snart igen!


5 kommentarer:

 1. Jag blir alltid så glad när jag läser dina inlägg!

  Helt rätt att prioritera bort datorn och bloggen ibland

  Och vilken fin vinst!! Wow säger jag - så många vackra bloggar och trevliga tjejer out there. Så generöst! Det är kanske lika bra och passa på med en trisslott Elin ;)

  Nypon är vackra, tack för den känslan.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh, nypon! Finns det nåt bättre än nyponsoppa med glass till efterrätt!?! Eller bara efter jobb en kall vinterdag. =o)
  Hoppas du får en riktigt bra vecka!
  kram

  SvaraRadera
 3. Hej. Här kommer en nyfiken...thihi!!!
  Var på Nya Zealand bodde du? Jag har också bott där, fast jag var bara där ett år när jag var 18 år och nu är jag...ja. det kanske inte räknas längre, men jag längtar verkligen tillbaka dit. Jobbade du då? Svårt att få jobbvisa? Finfin blogg också!! Grattis till vinsten förresten, det var så jag hamnade här.

  SvaraRadera
 4. Lotta, tack snälla du!

  Tine, å så gott med nyponsoppa, det var länge sedan.

  Kristiina, kul att du kikade in och tack för dina fina ord! Självklart räknas det även om man bara bott i NZ i ett år, var bodde du? Vi bodde i Auckland i fyra år och levde vanligt "svenssonliv" eller vad det nu kan kallas där. Vi jobbade båda två och barnen gick i skola. Hur lätt eller svårt det är att få arbetstillstånd beror helt på vilket yrke man har, det är en fördel att vara utbildad inom ett område där det råder brist på arbetskraft. Jag kan varmt rekommendera en tillbakaflytt! :)

  SvaraRadera
 5. Hej Elin!
  Grattis till vinsten! Härligt!! Jätte vackra bilder du tagit också! Det var verkligen en underbar värme i helgen. Mysigt med hästar och lantliv runt knuten!
  Nu ska jag läsa Lantliv, just kommit hem från en lååång jobbdag i Växjö.
  Ha en skön tisdag imorgon!
  Kram Anna

  SvaraRadera