torsdag 1 september 2011

BÄSTA STUNDEN PÅ DAGEN
Hemma hos oss just nu, detta är utan tvekan bästa stunden på dagen. Jag har ledig dag och har kommit hem efter att ha skjutsat barnen till skolan. Jag tänder ett par doftljus och gör en kopp kaffe. TVn får stå på i bakgrunden medan jag sitter i mitt soffhörn med datorn i knät och smuttar på det välbehövliga kaffet. Ännu bättre kommer det att bli om någon månad när det börjar bli riktigt mörkt på morgnarna. Då brukar jag på mina lediga dagar tända massor, massor av stearinljus och spela soft musik medan jag såsar omkring här hemma halva förmiddagen iklädd fluffig morgonrock och fårskinnstofflor. Myyys!


5 kommentarer:

 1. Vad härligt det låter! Måste nog skaffa mig fluffiga tofflor och morgonrock och såsa runt här hemma. =o)
  Själv ser jag fram emot sommar där jag kan gå ut i bikini och äta frukosten i den otroligt starka NZ solen. Inte länge kvar nu...
  kram

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!
  Så mysigt det låter! Jag älskar att lufsa omkring men hoppar helst ur morgonrocken på en gång och i några sköna kläder. En massa levande ljus under den mörka delen av året är bara bäst! Har redan börjat, det är bra mörkt om kvällarna nu! Dags att avsluta och gå bädda en säng åt syster som kommer imorgon kväll. I helgen väntar en tur med våra föräldrar till Köpenhamn. Ska bli kul!! Önskar dig en fin helg!
  kram Anna

  SvaraRadera
 3. Ja! Mera mys helt enkelt. Känslan är obeskrivlig när det är fint hemma, och man får några timmar för sig själv med kaffe, musik, lite TV kanske och datorn ;)

  Jag ska såsa i helgen!!

  Kram och ha det så bra Elin och njut av din lediga dag

  SvaraRadera
 4. Hej Elin !!

  Titta in till mig en sväng... ; )

  //Mia

  SvaraRadera
 5. Härligt Elin! :) Jag hoppas att er helg har fortsatt på samma mysiga sätt? Förhoppningsvis har ni precis som vi haft en rejäl sommardos med ett rent ljuvligt väder.

  Ja, nu står verkligen myset och de tända ljusens tid inför dörren och det är inte så dumt alls. Vi behöver mycket av den där mysfaktorn de mörka månaderna. :)

  Tack fina du för all uppmuntran angående min skrivbubbla! Ord som betyder mycket, stärker och värmer. Tack! :) Någon lång paus blev det dock inte för min del. Jag behöver helt enkelt kombinationen skrivbubbla och blogg. Så det får bli på det viset. :)

  Sköt om dig Elin och ha det gott i solen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera