lördag 17 september 2011

LITE FREDAG


Denna vecka har jag verkligen inte längtat till Auckland, åtminstone inte vad gäller vädret! Men med tanke på Rugby World Cup hade det ju varit fantastiskt roligt att vara i Nya Zeeland just nu, så mycket festligheter vi missar!

Något jag gärna hade sett på plats är min vän Helenes fantastiska projekt The Wooly Walk Along som pågår just nu under Rugby World Cup. Människor från hela världen har skickat sina stickade konstverk till Helene, som har organiserat och sett till att alla nu finns monterade vid Devonport Wharf i Auckland. Titta in här så får ni se, jag blir helt förundrad över allt arbete som har lagts ner av både Helene och alla som deltagit. Bilderna är klickbara så att ni kan se alla fina detaljer.

I kväll har vi haft besök av vänner som åker till Nya Zeeland i november för att stanna i några månader, ni kan tro att jag är lite avundsjuk på dom! Men vi har ju vårt goda kvar till nästa år.

Nu har det blivit dags att avsluta detta fredagsmys och istället sova, så att jag orkar med två dagar i Stockholm tillsammans med kollegorna. Väckarklockan ringer tidigt i morgon bitti, och jag misstänker att det kommer att bli full fart och många skratt på denna resa. Vi ses igen på söndag, hoppas att även ni får en jättefin helg!


7 kommentarer:

 1. God morgon Elin!
  Önskar dig en alldeles underbar helg i vackra huvudstaden! Kanske springer du på USA-Lotta?!!!
  Så mysigt med en middag i NZ-anda! Ni måste kunnat tipsa dem massor! Så det blir en sväng nästa år!! Förstår att du längtar! Men den där regniga veckan de har nu kan man vara utan.
  Här har vi hunnit med tea och scones på morgonen. Sonen vaknade tidigt!
  Sköt om dig och vi hörs lite senare!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Men fy!!
  Som tur är ser det aaaningen bättre ut i Wellington denna vecka. Sol och varmt idag och vindstilla otroligt nog. Men imorgon och måndag blir det regn. Typiskt.
  Ha en underbar helg!!

  SvaraRadera
 3. Fju va det regnar...som här alltså!
  Kul o ha nåt o se fram mot. bearbetar min man att vi ska besöka Tinefis till nästa år...han är svårflörtad. "långresa...med 3 barn..." är hans motargument!

  ha en fin söndag, klem Anna

  SvaraRadera
 4. Ps, vad gjorde du o gur länge var du/ni på NZ? Ds
  Klem Anna

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas att du njuter av en härlig hösthelg i huvudstaden Elin! Fint väder har ni dessutom fått och det är ju inte dumt alls. :)

  Vad roligt att ni har en resa till Nya Zeeland att se fram emot nästa år. Jag kan tänka mig att ni längtar som bara den och det är ju på något vis också halva nöjet. Att få längta, planera, spara och räkna ner dagarna. :)

  Ta hand om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Anna, vi har haft en två toppendagar i Stockholm. Jag gick faktiskt omkring och kikade och funderade över om någon jag mötte skulle kunna vara Lotta! :) Och vem vet, kanske korsades våra vägar! Ja vi åker i december nästa år, längtar redan!!

  Tine, hoppas att helgen har varit bra trots varierande väder.

  Anna, hoppas verkligen att du lyckas övertala mannen om att ni ska åka! NZ är ju så härligt. Vi bodde i Auckland i fyra år, 2004-2008. Jag jobbade först som receptionist på ett elektronikföretag och sedan som hotellchef. Jätteroligt att få prova lite annat än sjuksköterskejobbet.

  Lotta, helgen var så himla mysig, Stockholm visade sig från sin allra bästa sida. Jag håller med om att längtan är halva nöjet när man planerar en resa, dagarna man är på plats är liksom bara en bonus!

  Kram till er alla!

  SvaraRadera
 7. Hej Elin!
  Gud vad häftigt sticke!! Man får rysningar över människors kreativitet.. Härligt!!

  Tänk att få ha bott där.. Vilken dröm.. : )

  Kram på dig!

  SvaraRadera