onsdag 31 augusti 2011

TORGMARKNAD
Jag har ju glömt att visa bilder från torgmarknaden i Jönköping som jag och syrran med familj var på för ett par veckor sedan. Det finns få saker som går upp mot att handla grönsaker och blommor på detta sätt! Jag köpte dock inget denna gång, utan nöjde mig med att titta på allt det vackra och goda som fanns att köpa.

Jag hoppas att ni alla har en bra vecka. Jag har nu två lediga dagar framför mig innan det är dags för helgjobb, och det ska bli så skönt! Som ni nog kan gissa har jag planerat in massor av lata stunder under dessa dagar, det kommer säkert en och annan rapport från mitt soffhörn! :)


4 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Vilka härliga torgbilder! Det är ngt visst med blom- och grönsaksmarknad! Jag blir hungrig framför datorn när jag ser den underbara kantarellsamlingen och sparrisen intill. Så gott!!!Så skönt för dig med två lediga dagar nu! För mig börjar "allvaret" imorgon. Efter närmare 10 veckors ledighet med sonen börjar jag åter jobba imorgon. Vi firade av sommaren ikväll med goda grannar på thaimiddag.
  Ha en härlig dag imorgon Elin, hoppas du får en stunds skön bokläsning!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Min favorit, torgmarknader! Vilka fina bilder du har tagit. Att titta är ögongodis ;)

  Njut av två lediga dagar. Slappa ordentligt tycker jag!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Torghandel, nåt helt eget det!!
  Färska goda fruktem grönisar, blommor...kan bli svårt o välja ;o)
  Ônskar dig ngr sköna, lata dagar, Klem Anna

  SvaraRadera
 4. Hej! Fin blogg du har.
  Kul med torgmarknad. Det var länge sedan jag var på en sådan. Nu känner jag plötslit att jag skanar det. Hihi... får se om jag kan leta upp en i helgen kanske!
  Ha det gott.

  SvaraRadera