onsdag 5 oktober 2011

HÄLSNING FRÅN SOFFAN


Ännu en vacker höstdag och solen silar in genom våra fönster. Jag har haft en del att pyssla med inne idag, men en ska nog ta en promenad senare i eftermiddag. Fast först en kopp te och lite bokläsning här i mitt trevliga soffhörn.


5 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Mysig läsplats du har där! Har du ngt favorittea? Här leks det just nu på köksgolvet! Sonen slukar äpplen från trädgården!
  Hoppas du fick en skön eftermiddagspromenad. Här är det ganska ruggigt på kvällen så vi håller oss inne.Kanske blir det äppelmuffinsbak ikväll, vi får se!
  Ha en skön kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!

  Nu håller jag alla tummar och tår jag har för att jag ska kunna kommentera hos dig för den senaste veckan har det inte gått alls. Men nu hoppas jag!

  Vad mysigt det ser ut där i ditt soffhörn och jag kan riktigt se dig framför mig sittandes där med en god kopp te (och jag precis som Anna ovan undrar vlket som är ditt favorit-te?)och en bra bok.

  Sedan vill jag också passa på och tacka dig så oerhört mycket för alla dina underbara kommentarer hos mig de senaste dagarna. Du har fått mina ögon att tåras mer än en gång kan jag säga och mitt hjärta att svämam över av all värme du sänder ut Elin. Tack du fina, fina människa! :)

  Jag hoppas att du sitter där i ditt soffhörn och myser nu Elin och har en riktigt mysig kväll!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. JAAAA! Nu fungerar det! I'm back! :)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Anna,

  Ja det är ett riktigt mysigt soffhörn det där! Jag växlar mellan detta hörn och det i vår gråa soffa som står i vinkel med den vita. Allt efter humör! :) I det vita soffhörnet får jag ljus från fönstren, och i det gråa bara lampljus, så det beror lite på tiden på dygnet också.

  Just nu dricker jag mycket av Kobbs Himlagott, ett te som jag har många roliga minnen kopplade till. Rabarber & Grädde är en annan gammal favorit som hängt med sedan tonåren, och jag älskar Twinings Earl Grey. Men jag är en obotlig tesamlare och har massor av burkar och påsar här hemma som jag kan växla mellan. Kränkus teer gillar jag skarpt, och favvisen från NZ är ett grönt te med en hint av hallon. Och feijoate, mmm... Ja jag är ju en nörd som du förstår!

  Någon eftermiddagspromenad blev det inte, för mina svärföräldrar kom på ett spontanbesök. Det blev både fika och loppisbesök med som, mysigt värre!

  Hoppas att ni fick en fin kväll inne i ert mysiga hus!

  Kram!!

  SvaraRadera
 5. Lotta,

  Tack vare dig så fungerar kommenterandet igen, stort tack för dina tips!

  Stort tack även för dina fina ord, jag uppskattar din blogg så mycket och skriver bara precis som jag känner.

  Ja visst sitter jag här i mitt soffhörn och njuter av kvällen, har maken bredvid mig och datorn i knät. Datorn ska dock strax bytas ut mot boken.

  Hoppas att även du har en fin kväll!

  Kram!!

  SvaraRadera